μενού

jamjar

BlueSunCandles

(5)
  • Θεσσαλονίκη
  • Ανοιχτό από 26 Απρ 2022
  • 24 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Premium Candles 100% Natural

ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ !!!
----
Όταν τα μυρίζεις, σε παρακαλώ να κλείνεις τα μάτια.
Καμιά φορά, τα περισσότερα και τα καλύτερα, τα βλέπουμε με τα μάτια ερμητικά κλειστά!

Υ.Γ. Να έχεις καλή τύχη πάντα και ακόμη και αν δεν επιλέξεις κάποιο κερί από την συλλογή μας, μην ξεχνάς ότι έχουμε μόνο μια ζωή αλλά και μόνο ένα σώμα. Τίμησε το και προσπάθησε να βρίσκεις πάντα τρόπους να ξεφεύγεις από την άχρωμη καθημερινότητα και να χαμογελάς.

Αλέξανδρος
- Εμπνευστής της δράσης

Δημιουργός
BlueSun Candles 100% Natural
Ρώτησε τον δημιουργό

BlueSunCandles

13 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Λ
Λια Μ. στις 18/05/2022
Η πρωτοτυπία στα δοχεία, τα ξεχωριστά αρώματα, η ψυχή και η αγάπη πάνω στην δημιουργία των κεριών , αποτυπώνεται άριστα στα προϊόντα. Σε χαλαρώνουν και σε ηρεμούν. Συνιστώ να δοκιμάσετε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι και δεν θα το μετανιώσετε.
Σοφία Ι. στις 11/05/2022
Πολύ ωραία σελίδα απο εναν ταλαντούχο δημιουργό που έβαλε ψυχή σε κάθε κερί ξεχωριστά, καθώς τα κάνει ιδιαίτερα και ως προς την διαφορετική σύνθεση των αρωμάτων που σε ταξιδεύουν, σε ηρεμούν και διεγείρουν τις αισθήσεις, αλλα και ως προς την πολυτελή συσκευασία τους! επίσης εχουν πολύ καλή καύση και προσιτές τιμές.. ενθουσιάστηκα με την απόκτηση αυτων των κεριών και συνιστώ αυτην την σελίδα σε όλους με κλειστά μάτια για να γνωρίσετε απο κοντα και να μπείτε στον κόσμο αυτων των μοναδικών κεριών! Ευχαριστώ για αυτο το υπέροχο ταξίδι αρωμάτων!
Alexandros V. στις 10/05/2022
Είχα καταλάβει από τις φωτο ότι πρόκειται για ιδιαίτερα κεριά αλλά ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια ποιότητα σε τόσο χαμηλή τιμή. Το άρωμα που αναδύει είναι μεθυστικό, η καύση του ήρεμη και ειρηνική και η καθαρότητα υπέροχη γιατί είναι σόγια. Άμεσα έκανα και νέα παραγγελία για περισσότερα. *****
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!