μενούMenu open
Menu back Menu close

Blooming Domesticals

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 13 Αυγ 2021
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα διακοσμητικά μαξιλάρια

Το Blooming Domesticals γεννήθηκε μέσα από αγάπη μας για την χειροποίητη δημιουργία και την πρόθεση να ανθίσει (Blooming) κάθε εσωτερικός χώρος (Domestic) και ότι συνδέεται με αυτόν (-al).

Με βάση 100% φυσικά, λινά και βαμβακερά υφάσματα, τυπωμένες φιγούρες ζώων με την τεχνική stencil, διακοσμημένα με minimal κεντητές ή μοντέρνες πλεκτές λεπτομέρειες, κάθε μαξιλάρι είναι χειροποίητο και αποτελεί ένα κομμάτι του δικού μας εσωτερικού κόσμου. Σχεδιάζεται και παράγεται με έμπνευση και με μοναδική ‘’αποστολή’’ να μεταμορφώσει κάθε χώρο, και να φέρει την χαρά, την γαλήνη και την αρμονία σε όποιο σημείο τοποθετηθεί!

Επιλέξαμε το λαμπερό κίτρινο, το χρώμα της χαράς και του ήλιου σαν βασικό χρώμα για τις τυπωμένες φιγούρες μας. Οι κεντητές λεπτομέρειες είναι λιτές και εκφράζουν την απλότητα ενώ τα πλεκτά μέρη προσφέρονται σε πολλά χρώματα, υφές και μεγέθη και μπορούν να συνδυαστούν με όλα μας τα μαξιλάρια, αλλάζοντας στο λεπτό το ύφος της διακόσμησης ανάλογα με την εποχή και την διάθεση!

Τα μαξιλάρια μας έρχονται με το δικό τους εσωτερικό γέμισμα που ταιριάζει απόλυτα στο μέγεθός τους, έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι δείχνουν υπέροχα και θα πετύχουν τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
Elia Di Mant
Ρώτησε τον δημιουργό

Blooming Domesticals

4 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!