μενού

jamjar

BeeBeautiful by Passion

  • Χαλκιδική
  • Ανοιχτό από 8 Απρ 2021
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες κεραλοιφες με 100% φυσικό κερί και βότανα, χωρίς ίχνος χημικών ουσιών.

Η οικογένειά μου κι εγώ, είμαστε μελισσοκόμοι βιολογικής παραγωγής στην ορεινή Χαλκιδική.
Μάθαμε να αγαπάμε και να σεβόμαστε την φύση και τον άνθρωπο, γι αυτό τα προϊόντα μας είναι 100% φυσικά.
Οι κεραλοιφές και τα καλλυντικά που δημιουργώ, βασίζονται σε απλές συνταγές της προγιαγιάς μου που ήταν η "γιατρός" και η μαμή του χωριού που βοηθούσε να "γειάνει" ο κόσμος με τα πιο φυσικά υλικά και βοτάνια που μάζευε από το βουνό. Μας άφησε μεγάλη παρακαταθήκη γνώσεων, και με την αγαπη της και την αφοσίωση για ότι έφτιαχνε, πετυχε να την εμπιστέυεται όλο το χωριό γιατι είχε πάντα πολύ καλά αποτελέσματα.
Δεν θέλησα να κρατησω τις γνώσεις ως επτασφράγιστο μυστικό όπως έκαναν όλοι οι παλιοί κι έτσι είπα να συνεχίσω αυτό που έκανε, ξεκινώντας να χρησιμοποιω τις κεραλοιφές πρώτα σε εμένα, στην οικογένειά μου, αργοτερα στα παιδιά μου και τώρα τις προτείνω σε όλους εσάς.
Ακολούθω κατά γράμμα όσα διδάχτηκα με την ιδια αγάπη και αφοσίωση, και χρησιμοποιώντας το δικό μου βιολογικό κερί, μέλι, πρόπολη και τα δικά μου λάδια όπως πχ. το βαλσαμόλαδο, το χαμομηλέλαιο και ότι άλλο μπορώ να φτιάξω που μου προσφέρεται από την φύση, δημιουργησα μια σειρά κεραλοιφων που εκτός από την υπέροχη μυρωδιά και υφή που έχουν, δοκιμασμένα, δίνουν και το μέγιστο αποτέλεσμα για τον σκοπό που έχουν φτιαχτεί! Σαν της προγιαγιάς μου!
Μην χάνεις την ευκαιρία, δοκίμασέ όποια εσύ έχεις ανάγκη!

Δημιουργός
Vicky Tsiganou
Ρώτησε τον δημιουργό

BeeBeautiful by Passion

8 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!