μενού

jamjar

AriVali Handmade

(16)
  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 4 Μαρ 2019
  • 65 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες αλυσίδες γυαλιών και αξεσουάρ

Είμαι η Κατερίνα και είμαι μαμά δυο κοριτσιών...ασχολούμαι με πολλά πράγματα και μέσα σε αυτά είναι και οι χειροποίητες δημιουργίες...τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με χειροποίητες αλυσίδες για γυαλιά.
Η ιδέα μου ήρθε γιατί μονίμως, την τελευταία στιγμή ψάχνω να βρω που έχω ακουμπήσει τα γυαλιά μου και συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι η μόνη!!!Και αφού έφτιαχνα για μένα, πάντα κατέληγα χωρίς αλυσίδα γιατί μου τις έπαιρναν (!!), και έτσι γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσω αλυσίδες με χρώματα, στοιχεία και νεανικά σχέδια ώστε να μπορούν να φορεθούν ακόμα και με γυαλιά ηλίου και από όλες τις ηλικίες!!
Τώρα που τα κορίτσια μεγαλώνουν και βρίσκω λίγο χρόνο παραπάνω, εμπλουτίζω την συλλογή μου και με άλλα αξεσουάρ που ελπίζω να σας αρέσουν :)
Aν κάποιο σχέδιο το θέλετε διαφοροποιημένο με παραπάνω ή λιγότερα στοιχεία, είμαι στη διάθεσή σας ώστε να φτιάξουμε μαζί την αλυσίδα που έχετε φανταστεί ;)

Σας ευχαριστώ πολύ!
FB & Instagram : @arivalihandmade

Δημιουργός
Katerina Antaloudaki
Ρώτησε τον δημιουργό

AriVali Handmade

76 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Ε
Εμμανουελα Α. στις 25/09/2020
Υπέροχα για άλλη μια φορά!! Καταπληκτική συσκευασία ... πολλή πολλή προσεγμένη!!! Πολύ ευγενική χειρονομία το δωράκι σας! Συγχαρητηρια για άλλη μια φορά!
Ε
Εμμανουελα Α. στις 20/09/2020
Υπέροχο αμπαλάζ. Το προϊόν καταπληκτικό,πραγματικά πολύ καλη ποιότητα!!!
Α
Αργυρω Χ. στις 17/09/2020
Σας ευχαριστώ για το τόσο ευχάριστο συναίσθημα που μου δημιούργησε η παράδοση του προϊόντος. Σε αυτό συνετέλεσαν φυσικά το ίδιο το προϊόν, όσο και η συσκευασία αυτού! Δείχουν προσεγμένη δουλειά και σεβασμό στον πελάτη. Καλή συνέχεια!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!