μενού

jamjar

2design...jewellery

(5)
  • Πάτρα
  • Ανοιχτό από 6 Νοε 2017
  • 33 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

greek handmade jewelry

Καλώς ήρθατε στην “2design…jewellery” !

Έλενα Κωνσταντινοπούλου & Κωνσταντίνος Αθανασίου

Με σπουδές πάνω στο Interior Design, το Design Υφάσματος (Σχολή Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών σπουδών (ΣΓΤΚΣ) του ΤΕΙ Αθηνών) και με ανησυχίες πάνω στην πρωτότυπη ιδέα, ενδιαφέρον πάντα για τη μόδα και τους συνδυασμούς χρωμάτων, ξεκίνησα – αρχικά σαν hobby – να συνθέτω κοσμήματα για τις φίλες μου.
Αυτή η ενασχόλησή μου εξελίχτηκε και άρχισε να γίνεται διαρκής ανάγκη δημιουργίας και έκφρασης. Κάπως έτσι, το 2013 γεννήθηκε η “2design jewellery”.

Πρόσφατα στο δημιουργικό team της “2design…jewellery” προστέθηκε νέο μέλος, ο Κωνσταντίνος Αθανασίου, μηχανολόγος μηχανικός με αποτέλεσμα το πάντρεμα της τέχνης με την τεχνική!

Δημιουργίες σε μοντέρνους λιτούς συνδυασμούς, minimal chic γραμμές, κοσμήματα ευκολοφόρετα και διαχρονικά, που προσδίδουν ένα ιδιαίτερο στυλ, με συλλογές ταυτόχρονα για τη γυναίκα και τον άνδρα. Πηγή έμπνευσης αποτελούν εικόνες και φόρμες της φύσης (κυρίως γεωμετρικά σχήματα), με φυσικά, ακατέργαστα υλικά, όπως ξύλο, ημιπολύτιμοι λίθοι, επιχρυσωμένο ασήμι 925 & χρυσός 14Κ. Όλα φτιαγμένα με πολύ αγάπη και έμφαση στη λεπτομέρεια !!!

facebook page / 2designjewellery
instagram / 2design_jewellery
www.2designjewellery.com/

Δημιουργός
Elena Konstantinopoulou
Ρώτησε τον δημιουργό

2design...jewellery

280 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!