Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Οι ταλαντούχοι δημιουργοί του jamjar.gr μοιράζονται τις ιστορίες τους Kαι την αγάπη τους για το «βαζάκι με τη μαρμελάδα»

από lifo.gr Αναρτήθηκε στις 21 Απριλίου 2016 Full 20161121160441 oi talantoychoi dimiourgoi tou jamjar gr moirazontai tis istories tous kai tin agapi tous gia to vazaki me ti marmelada

Από την ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗΌταν λαχταράς ένα βάζο με μαρμελάδα υπάρχουν δύο πράγματαπου σου έρχονται στο μυαλό: πότε θα το κάνεις δικό σου και τι είναι αυτό που το κάνει τόσο λαχταριστό. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το jamjar. Αφού χαζέψεις τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες που παρουσιάζονται στα 200 σχεδόν jamjarstores του (και αποκτήσεις, φυσικά, όσα μπορείς περισσότερα) αναρωτιέσαι ποια είναι η συνταγή, τα συστατικά αυτής της γλυκιάς γεύσης που σου μένει κάθε φορά που τα χέρια σου πληκτρολογούν –σχεδόν by default – www.jamjar.gr. Οι δημιουργοί που παρουσιάζουν και πωλούν τα χειροποίητα προϊόντα τους στο πρώτο πολυκατάστημα, one stop shop αφιερωμένο στην ελληνική δημιουργία μίλησαν στη LiFO για τα έργα τους και για αυτό το βαζάκι με τη μαρμελάδα όπου συναντιούνται καθημερινά.

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!