Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Αποστολή & Μεταφορικά

Το jamjar είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αγοράς και πώλησης #youniquely_created προϊόντων στην Ελλάδα! Συνεργαζόμαστε, έτσι, με τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς οι οποίοι εμπνέονται, σχεδιάζουν, φτιάχνουν και στέλνουν απευθείας σε εσένα τα φανταστικά τους προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας! Αυτό σημαίνει πως τα ψώνια σου από το jamjar στέλνονται σε εσένα απευθείας από τον εκάστοτε συνεργάτη μας και έτσι, κάθε αποστολή είναι ξεχωριστή.

Πώς γίνεται ακριβώς;

Το jamjar συνεργάζεται με τη SPEEDEX με σκοπό, τα δέματα να παραδίδονται άμεσα και με ασφάλεια σε σένα που ψωνίζεις δημιουργίες με άποψη!

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να παραλάβω την αγαπημένη μου jamjaroδημιουργία;

Ο χρόνος που χρειάζεται= Χρόνος ετοιμασίας + Χρόνος Αποστολής

  • Χρόνος Ετοιμασίας: O χρόνος που σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται ο δημιουργός για να φτιάξει το ξεχωριστό αντικείμενο που παρήγγειλες. Μπορείς να δεις τις ημέρες ετοιμασίας στη σελίδα κάθε προϊόντος πάνω από την τιμή. Πολλές φορές ο χρόνος αυτός είναι μηδενικός, καθώς η δημιουργία είναι άμεσα διαθέσιμη.
  • Χρόνος Αποστολής: Ο χρόνος που χρειάζονται οι συνεργάτες μας για να παραλάβουν το δέμα από το δημιουργό και να το παραδώσουν στην πόρτα σου κυμαίνεται από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση, δε χρειάζεται να κάνεις υπολογισμούς, αφού μπορείς να δεις στο καλάθι σου τον εκτιμώμενο χρόνο παραλαβής των αγορών σου από κάθε jamjar page. Επιπλέον με το που πραγματοποιηθεί η αποστολή του δέματός σου, λαμβάνεις email με τον κωδικό αποστολής και μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της μέσω του συστήματος της SPEEDEX

Τι κοστίζει:

Εντός Ελλάδας:

  • Μεταφορικά: 4,5 Ευρώ για την απλή αποστολή μέχρι 2 κιλά, ανεξάρτητα από το πόσα jamjar pages έχεις επιλέξει για τα ψώνια σου και για όλη την Ελλάδα. Kάθε extra κιλό συνοδεύεται από 1 Ευρώ επιπλέον χρέωση. Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές θα υπολογίσεις extra χρέωση 1,5 Ευρώ.
  • Αντικαταβολή: για την υπηρεσία της μεταφοράς χρημάτων υπάρχει μια extra χρέωση 2 Ευρώ μέχρι 2 κιλά, ανεξάρτητα από το πόσα jamjar pages έχεις επιλέξει για τα ψώνια σου και για όλη την Ελλάδα. Kάθε extra κιλό συνοδεύεται από 1 Ευρώ επιπλέον χρέωση.