Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Επιστροφές παραγγελιών

Στο jamjar έχουμε 1 και μόνο σκοπό! Το χαμόγελό σου!

Ό,τι και αν συμβεί, θέλουμε να φύγεις από το jamjar με μια γλυκιά γεύση στο στόμα και μια αίσθησης ικανοποίησης που επέλεξες να ψωνίσεις από εμάς!

Έτσι, παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ επιστροφές για όλη την Ελλάδα!

Πώς γίνεται;

Στη δυσάρεστη περίπτωση, που η δημιουργία την οποία παρέλαβες δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που δήλωσες, επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected] & θα φροντίσουμε να λάβεις άμεσα το προϊόν που επιθυμείς.

jamjar tip: θυμήσου πως μπορείς να αλλάξει το προϊόν που παρήγγειλες και παρέλαβες με οποιοδήποτε άλλο προϊόν από το jamjar από τον ίδιο ή και από άλλο δημιουργό!

Επιστροφή Χρημάτων

Αν δεν επιθυμείς να κρατήσεις την παραγγελία σου, μπορείς να την επιστρέψεις μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες (εξ. Personalized & Customized gifts) & να έχεις τα χρήματά σου άμεσα! Απλά ενημέρωσέ μας στο [email protected] και θα φροντίσουμε να έρθει ο συνεργάτης μας από τη Speedex να παραλάβει το προϊόν από εσένα.

Βεβαιώσου μόνο πως η δημιουργία επιστρέφεται άθικτη στη συσκευασία της, μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Θυμήσου πως σου επιστρέφεται η χρηματική αξία της δημιουργίας που επιστρέφεις και όχι έξοδα μεταφορικών, αντικαταβολής, ενώ το κόστος της αποστολής/επιστροφής είναι δικό σου.

*Σε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών, η αντικατάσταση ενός προϊόντος γίνεται με βάση την τιμή που αγοράστηκε.