Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

yond

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 28 Σεπ 2021
  • 1 πώληση
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Ξύλινα παιχνίδια, έπιπλα και αξεσουάρ για παιδιά και οικογένειες.

Είμαστε η Yond : μία κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση με βάση την Αθήνα. Εστιάζουμε στον ποικιλόμορφο σχεδιασμό και την κατασκευή παιχνιδιών, επίπλων και αξεσουάρ για παιδιά και οικογένειες.

Ως θιασώτες της εκπαιδευτικής επανάστασης, εργαζόμαστε για την προώθηση της δημιουργικής σκέψης και εκμάθησης με μέσο το παιχνίδι. Το όραμα μας είναι η καλλιέργεια και η εδραίωση μιας ολιστικής εκπαιδευτικής προσέγγισης, που δεν διαχωρίζει το παιχνίδι από την μάθηση και αντίστροφα, με στόχο ένα περισσότερο αυτάρκες μέλλον.

Η αποστολή μας είναι να σχεδιάζουμε καλαίσθητα, προσιτά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, για παιδιά και οικογένειες. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε προϊόντα αγαπητά από ολόκληρη την οικογένεια γιατί ειλικρινά επιθυμούμε όλοι μας να περνάμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τις οικογένειές μας.

Διαχειριζόμαστε τα πάντα εσωτερικά, από τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την προώθηση, την αποστολή και την εξυπηρέτηση. Αυτός ο ασυνήθιστος και αδιαμεσολάβητος τρόπος οργάνωσης, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα έναν αξιοπρεπή μισθό για εμάς. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μοιραστείτε την γνώμη σας ή να βοηθήσουμε με απορίες που μπορεί να έχετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Καλωςήρθατε στην Yonderland και σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο λίγο πιο διασκεδαστικό.

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
yond
Ρώτησε τον δημιουργό

yond

11 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!