μενούMenu open
Menu back Menu close

Touch of Pure

(3)
  • Γλυφάδα
  • Ανοιχτό από 7 Ιουν 2021
  • 11 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Φυσικά αποσμητικά με πρεβιοτικά, βιολογικό λάδι αγριελιάς... εμπνευσμένα από τη φύση!

Είμαστε μία πολύ πολύ μικρή οικογενειακή επιχείρηση που παράγουμε τα φυσικά αποσμητικά μας σε διαπιστευμένο εργαστήριο και τα οποία είναι γνωστοποιημένα στο CPNP, την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα γνωστοποίησης καλλυντικών προϊόντων, όπως απαιτείται από το νόμο. Η παραγωγή μας είναι χειροποίητη, χρησιμοποιώντας βεβαίως εξελιγμένα μηχανήματα για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος και μικρή ώστε τα αποσμητικά που παραλαμβάνετε να είναι πάντα φρέσκα και μοσχοβολιστά. Συνεργαζόμαστε με Έλληνες παραγωγούς και τα συστατικά μας είναι πιστοποιημένα, αγνά και φυτικά.
Για τη σύσταση των αποσμητικών μας έχει γίνει πολλή έρευνα η οποία περιλαμβάνει πρεβιοτικά, αποσμητικό κρύσταλλο, βιολογικό λάδι αγριελιάς και αιθέρια έλαια ιδανικά για αντιμικροβιακή δράση αλλά και με εξαιρετικές αναπλαστικές ιδιότητες για το δέρμα σε περίπτωση κοπής από το ξύρισμα της μασχάλης. ΔΕΝ περιέχουν χλωροϋδρικά άλατα αλουμινίου στα οποία χρεώνουν τη νόσο του Alzheimer και τον καρκίνο του μαστού και ΔΕΝ έχουν οινόπνευμα. Έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους δερματολογικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα από παιδιά και εφήβους, αφού είναι δερματολογικά ελεγμένα και με σύσταση που να ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του σώματός τους.
Η διάρκειά τους είναι τουλάχιστον 24ωρη, ακόμη και μετά από έντονη προπόνηση και ΔΕΝ αφήνει σημάδια στα ρούχα. Είναι σχεδιασμένα για όλη την οικογένεια με μυρωδιές απαλές που ΔΕΝ διαχωρίζονται σε ανδρικές και γυναικείες.
Το κάθε αποσμητικό κοστίζει 7.00€ και είναι 60 ml, περισσότερη ποσότητα από όσα κυκλοφορούν στο εμπόριο και εννοείται ότι διαρκούν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τα αποσμητικά που χρησιμοποιείτε έως τώρα! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ευχάριστα!

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
evangeliaanton
Ρώτησε τον δημιουργό

Touch of Pure

5 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!