μενού

jamjar

The Ink Job

(7)
  • ΑΘΗΝΑ
  • Ανοιχτό από 7 Μαϊ 2020
  • 26 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα αντικείμενα για ενθουσιώδεις ανθρώπους

Το The Ink Job λέει μια ιστορία. Αυτή του να μένεις σε μια μεγάλη και πολύβουη πόλη. Τι είναι μια πόλη, αναρωτιόμαστε συχνά. Είναι οι άνθρωποι, τα κτίρια, τα χρώματα, οι ρυθμοί ζωής. Είναι μια συγκεκριμένη ενέργεια, μια έξαψη, ένα συνεχές αίσθημα έκπληξης. Urban σημαίνει "αστικό", αυτό που σχετίζεται, ανήκει και αναφέρεται σε μια πόλη. Το The Ink Job είναι ένα urban brand που αφορά ανθρώπους παθιασμένους και ενθουσιώδεις. Ανθρώπους που συνεχώς εξελίσσονται.
Η πόλη της Αθήνας αποτελεί την πρωταρχική μας έμπνευση. Από τους πυρετώδεις ρυθμούς ζωής έως τις πιο χαλαρές ώρες της ημέρας, η πόλη κινητοποιεί συνεχώς τη φαντασία και δημιουργεί πλήθος ερεθίσματα.
Μέσα σε αυτό το αστικό τοπίο δημιουργήθηκε το The Ink Job. Επιλέγουμε να δουλεύουμε με φυσικά υλικά, απλές φόρμες και λιτές γραμμές. Επιλέξαμε την τεχνική του stencil, για να τυπώνουμε τα υφάσματα μας, καθώς αυτή βρισκόταν παντού γύρω μας. Από την πολιτική έως την διακοσμητική του χρήση το stencil αποτελεί πολλές δεκαετίες τώρα τη "φωνή" στους τοίχους της πόλης. Σε μια προσπάθεια να μεταφέρουμε αυτή τη φωνή μέσα στα σπίτια μας, η τεχνική του stencil μοιάζει να είναι ιδανική. Με τις σαφείς και λιτές γραμμές του το τύπωμα ενός stencil είναι ταυτόχρονα λιτό αλλά και τολμηρό. Είτε ασπρόμαυρο, είτε πολύχρωμο δεν παύει να "φωνάζει" Urban. Στην πραγματικότητα αυτή είναι και η αντίληψη μας για την ίδια την πόλη, η οποία μπορεί να είναι ταυτόχρονα αυστηρή μα και ανάλαφρη.
Σχεδιάζουμε, κόβουμε και τυπώνουμε κάθε ένα από τα stencil σε βαμβακερά υφάσματα και καμβάδες, ανάλογα με την χρήση για την οποία προορίζονται. Μαλακά βαμβακερά υφάσματα για είδη εσωτερικής διακόσμησης, όπως διακοσμητικά μαξιλάρια και ανθεκτικά, πολύ στιβαρά καραβόπανα για τσάντες και άλλα αξεσουάρ. Αφού τυπωθούν τα υφασματα μας, ράβονται από εμάς και παίρνουν την τελική τους μορφή.
Επιλέγουμε να δουλεύουμε με υλικά εξαιρετικής ποιότητας (υφάσματα, δέρματα, κοκ), με σκοπό να δημιουργήσουμε χειροποίητα αντικείμενα που θα αντέξουν στο χρόνο και στις πολυτάραχες ζωές μας. Το The Ink Job δημιουργεί ανεπιτήδευτα και τολμηρά αντικείμενα, ακριβώς όπως η πόλη από την οποία εμπνέεται.
***FOLLOW US***
https://www.facebook.com/theinkjob
https://www.instagram.com/the_ink_job/?hl=el

Δημιουργός
Aggeliki Koloniari
Ρώτησε τον δημιουργό

The Ink Job

43 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!