μενού

jamjar

Ο δημιουργός του jamjar store βρίσκεται σε διακοπές έως Σάββατο 02 Ιουλίου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

sevenkeys.eu

  • Θεσσαλονίκη
  • Ανοιχτό από 14 Απρ 2021
  • 40 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα κοσμήματα ,αξεσουάρ και διακοσμητικά με της πρωτότυπες εικόνες από την σειρά seven keys

Οι εικόνες που ζωγραφίζω είναι εμπνευσμένες από παραμύθια , μύθους ,την λογοτεχνία και το θέατρο αλλά και από φανταστικές ιστορίες , πιστεύω ότι οι εικόνες μου είναι μικρές ιστορίες που συνδέουν τους ανθρώπους με την παιδική τους ηλικία τις αναμνήσεις τους αλλά και τις εμπειρίες της ζωής τους .
Κάπως έτσι ξεκίνησε το seven keys και η ιδέα ήταν να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που μπορεί να βρει κάποιος στην αγορά .
Στο κατάστημα μου θα βρείτε διακοσμητικές αφίσες για το παιδικό και νεανικό δωμάτιο , μια μεγάλη σειρά από κοσμήματα που κατασκευάζουμε σε περιορισμένο αριθμό ,χειροποίητα τσαντάκια με εικόνες εκτυπωμένες σε βελούδο οργανικό βαμβάκι και δερμάτινη , χειροποίητα και μοναδικά βιβλία ευχών και πολλά αξεσουάρ με αναπαραγωγή των εικόνων μου.
Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούμε προέρχονται από μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα η στην Ευρώπη , τα υφάσματα μας εκτυπώνονται σε οργανικό βαμβάκι με οικολογικό μελάνι
Περισσότερες πληροφορίες για την δουλειά μου μπορείτε να βρείτε στο site μου
www.sevenkeys.eu
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου .

Δημιουργός
sevenkeyseu
Ρώτησε τον δημιουργό

sevenkeys.eu

227 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!