μενού

jamjar

SATURNALIA SOY CANDLES

  • ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
  • Ανοιχτό από 10 Νοε 2021
  • 1 πώληση
Ρώτησε τον δημιουργό

100% hand poured soy scented candles made with love

Η Saturnalia Soy Candles είναι ελληνικό εγχείρημα με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας.

Τα κεριά μας είναι χυμένα με το χέρι από 100% κερί σόγιας, ένας πόρος μακράς καύσης, βιοδιασπώμενος και ανανεώσιμος. Το κερί σόγιας προέρχεται από φασόλια σόγιας που καλλιεργούνται στο έδαφος. Τα φασόλια σόγιας συγκομίζονται, καθαρίζονται, ξεφλουδίζονται, ραγίζονται και τυλίγονται σε νιφάδες. Σε αυτό το στάδιο το λάδι εκχυλίζεται και υδρογονώνεται.

Τα κεριά μας είναι μη τοξικά, vegan friendly και διαθέτουν wood wicks (ξύλινα φυτίλια) για να μεγιστοποιήσουμε τη βιωσιμότητα και να παρέχουμε ένα φιλικό προς το περιβάλλον καθαρό κάψιμο.

Όλα μας τα αιθέρια και αρωματικά έλαια προέρχονται από την ΕΕ, είναι ειδικά σχεδιασμένα για κεριά και πληρούν τις προδιαγραφές REACH της ΕΕ.

Τα γυάλινα δοχεία μας είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και ανακυκλώσιμα.

Saturnalia Soy Candles was inspired by...

Εμπνευστήκαμε το όνομα μας από τη γιορτή των Ρωμαίων "Σατουρνάλια" αφιερωμένη στο θεό Σατούρνους. Τα Σατουρνάλια ήταν μεγάλη και σημαντική γιορτή για τους Ρωμαίους, οι οποίοι την ταύτιζαν με τα αρχαία Κρόνια. Εκτός από τις τυπικές θυσίες, η γιορτή περιλάμβανε δημόσια αργία, καθώς και διάφορα έθιμα, όπως την ανταλλαγή μικρών δώρων, κυρίως κεριών, γνωστών ως "Σιγκιλάρια".

Μην χάνετε χρόνο και ανακαλύψτε τη μοναδική φθινοπωρινή συλλογή από τα χειροποίητα κεριά της Saturnalia Soy Candles!

Saturnalia Soy Candles

Δημιουργός
Caterina Condou
Ρώτησε τον δημιουργό

SATURNALIA SOY CANDLES

2 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!