μενού

jamjar

PIXELOOM

(7)
  • ΑΘήνα
  • Ανοιχτό από 19 Δεκ 2017
  • 18 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Εκτύπωση σε κεριά, κούπες, ξύλινες κατασκευές, υφάσματα κ.α.

Γεια σας!
Είμαστε μια δημιουργική οικογένεια που μας αρέσει πολύ να δημιουργούμε συνδυασμούς από διαφορετικά υλικά - ιδέες και τεχνικές, πετυχαίνοντας έτσι ένα όμορφο αποτέλεσμα που χαρίζουμε σε σας με πολύ αγάπη. Τα υλικά μας είναι το κερί, το ξύλο, το ύφασμα, το γυαλί, το μέταλλο κ.λπ. Με τεχνικές τυπογραφίας αλλά και χειροτεχνίας σας προσφέρουμε όμορφα αντικείμενα για να χαρείτε εσείς ή να προσφέρετε στους αγαπημένους σας. Έτσι δημιουργήσαμε το PIXELOOM που αποτυπώνει ακριβώς αυτό που κάνουμε. Από το PIXEL όπου είναι τα pixel της οθόνης του υπολογιστή και το LOOM που σημαίνει αργαλειός, σχεδιάζουμε ηλεκτρονικά και τυπώνουμε χειροποίητα.
Για περισσότερες πληροφορίες, ειδικές παραγγελίες για πάρτι, γάμους, βαφτίσια κ.λπ. στείλτε μας μήνυμα και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!

Δημιουργός
Δώρος Παπαϊωαννίδης
Ρώτησε τον δημιουργό

PIXELOOM

22 προϊόντα

Αξιολογήσεις Πελατών

Σ
Σοφια Κ. στις 12/05/2021
Είναι καταπληκτικό. Ρομαντικό και τέλειο αισθητικά. Άριστης ποιότητας δουλειά. Σας ευχαριστώ πολύ.
Β
Βασιλική Ρ. στις 12/03/2021
Πρωτότυπο, περιποιημένο, πανέμορφο και σε εξαιρετική συσκευασία. Η εξυπηρέτηση ήταν ταχύτατη και οι δημιουργοί πολύ ευγενική. Ευχαριστώ!!!
Ι
Ιωαννα στις 01/09/2018
Μου άρεσε παρα πολυ εμφανισιακά αλλά ως προς την κατασκευή του το προϊόν ήρθε με ένα απο τα ξύλα της βάσης ξε κολλημένο. Απογοητεύτηκα.
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!