μενού

jamjar

Pineapple & Rum

  • Athens, Greece
  • Ανοιχτό από 3 Οκτ 2017
  • 4 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Μοναδικές χειροποίητες γυάλινες χάντρες!

Στον κόσμο του γυαλιού συμβαίνουν υπέροχα και μοναδικά πράγματα. Οι χειροποίητες γυάλινες χάντρες Pineapple & Rum κρύβουν απέραντη ομορφιά και σε κάνουν να χάνεσαι στον κόσμο τους. Στα κοσμήματα που φτιάχνω αρέσουν οι στιλιστικοί πειραματισμοί, τα γλυκά κορίτσια που τολμούν, οι ατελείωτες βόλτες, τα ταξίδια και να ακούν μουσικές! Έχουν επίσης καλές σχέσεις με το νερό, το αλκοόλ, τον ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα! Κάθε μία γυάλινη χάντρα είναι μοναδική και δεν μπορεί να επαναληφθεί, κάτι που ελπίζω να τονώσει το γεγονός πως κάθε μία από εσάς είναι εξίσου μοναδική και ανεπανάληπτη!

Ξεκίνησα να φτιάχνω γυάλινες χάντρες το 2016 και πιστεύω πως δεν θα σταματήσω να μαθαίνω ποτέ γι' αυτές, αφού οι δυνατότητες δημιουργίας τους είναι άπειρες, φαντασία να υπάρχει!

Μέσα από κάθε μία από τις δημιουργίες μου σας προσκαλώ στη φαντασίωση μιας ιστορίας που έχει χτιστεί παράλληλα με το κόσμημα, μια ιστορία που εμπνεύστηκα εγώ από την πορεία της διαδικασίας και της οποίας το hint σας δίνω στο όνομα της κάθε κατασκευής.

Οι χειροποίητες γυάλινες χάντρες Pineapple & Rum γίνονται με φλόγιστρο (lampworking). Χρησιμοποιώ διάφανα και mat γυαλιά, καθώς και γυαλιά με aventurine, dichroic γυαλιά, millefiori κ.α.

Στο shop του Pineapple & Rum θα βρείτε επιπλέον χειροποίητες δημιουργίες από μέταλλα, γυαλί και άλλα υλικά.

Facebook: https://www.facebook.com/pineappleandrum/
Instagram: https://www.instagram.com/pineapple_and_rum/

Δημιουργός
Kelly Kounalaki
Ρώτησε τον δημιουργό

Pineapple & Rum

κανένα προϊόν
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!