μενού

jamjar

Minowi Ενεργειακά Κοσμήματα

  • Αττική
  • Ανοιχτό από 11 Μαϊ 2021
  • 17 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους, φορτισμένα με θεραπευτική ενέργεια Reiki

Η αγάπη μου για τους ημιπολύτιμους λίθους και τις ενέργειές τους, με έκανε να δημιουργήσω κοσμήματα, απλά σχέδια και ευκολοφόρετα, τα οποία θα σας συνοδεύουν όχι μόνο με την όψη τους, αλλά και με την ενέργειά τους.
Κάθε λίθος είναι καλός αγωγός τέτοιών θεραπευτικών ή/και προστατευτικών ενεργειών, που σε συνδυασμό με την φόρτισή τους με reiki, τονώνουν και εξισορροπούν σώμα και πνεύμα.
◉ Τι είναι το Reiki:
Το reiki είναι μια ολιστική ενεργειακή θεραπεία. Ένας τρόπος συντονισμού της ενέργειάς μας, με εκείνη του σύμπαντος. Μέσα από την σύνδεση με την συμπαντική ενέργεια, μπορεί κανείς να την διοχετεύει στον εαυτό του, σε άλλα άτομα ή ζώα αλλά και σε αντικείμενα. Οι λίθοι, είναι εξαιρετικοί αγωγοί και δέκτες της ενέργειας αυτής.
◉ Γιατί είναι χρήσιμοι οι λίθοι;
Οι ημιπολύτιμοι λίθοι, από αρχαιοτάτων χρόνων είχαν εξέχουσα θέση στον πολιτισμό. Χρησίμευαν ως φυλακτά, σφραγίδες και αποτροπαϊκά σύμβολα. Σε κάθε λίθο έχουν αποδοθεί ιδιότητες ανάλογα το είδος και το χρώμα τους. Φυσικά δεν κάνουν θαύματα, μα βοηθούν στην εκτέλεση των όσων χρειαζόμαστε, σαν μια ενίσχυση των δικών μας δυνάμεων.
◉ Κάθε λίθος εδώ, είναι καθαρισμένος με ειδικές τεχνικές και φορτισμένος στο φως της πανσελήνου. Επιπροσθέτως, σαν Usui Reiki Master, τους έχω εμφυσήσει μέρος της συμπαντικής ενέργειας, ώστε οι ιδιότητές τους να είναι ενισχυμένες και να ρέουν αβίαστα.
◉ Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

☽◉☾ Minowi ☽◉☾
instagram: www.instagram.com/minowi.c
FB: www.facebook.com/minoan.reiki

Δημιουργός
minowi
Ρώτησε τον δημιουργό

Minowi Ενεργειακά Κοσμήματα

36 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!