μενού

jamjar

MAROODAKI

(207)
  • ΑΘΗΝΑ
  • Ανοιχτό από 27 Απρ 2020
  • 1136 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Αναζητάμε την ευχάριστη έκπληξη στο πρόσωπό σου!

Φτιάχνουμε όμορφα και πρωτότυπα δώρα για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, αγαπάμε και προωθούμε το χειροποίητο (αυτό που έχει χρόνο από πίσω του), επιμένουμε κατά βάση στο να μη στοκάρουμε, δουλεύουμε κατόπιν παραγγελιών και προσπαθούμε διαρκώς να εισπράξουμε αυτή τη μοναδική έκφραση που έχει ο καθένας μας όταν εκπλήσσεται ευχάριστα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Λόγω της επείγουσας κατάστασης που βιώνουμε σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, το MARΟODAKI πήρε την πρωτοβουλία να τρέξει το project #makeNdonate και να παρέχει δωρεάν υφασμάτινες μάσκες σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ως ελάχιστη κίνηση συμμετοχής και ευγνωμοσύνης. Ήδη έχουν δεχτεί την προσφορά μας με χαρά η Διεύθυνση Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας του δήμου Αθηναίων, το Νοσοκομείο Αναφοράς ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, η Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, η Αργέντειος Παιδική Στέγη και η Κιβωτός του Κόσμου (παράρτημα Χίου).

Κατόπιν της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας σε κλειστούς χώρους, αποφασίσαμε να διαθέσουμε προς πώληση τις μάσκες μας προς το ευρύ κοινό, εφαρμόζοντας κι εδώ τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια που διαθέτουμε σε όλα μας τα προϊόντα με υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 2.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα μας και ευχόμαστε σύντομα να ξανανταμώσουμε με νέες, πρωτότυπες ιδέες για δώρα και κατασκευές! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε!

Φιλικά
Μαρία

Δημιουργός
Maria Koltsaki
Ρώτησε τον δημιουργό

MAROODAKI

5 προϊόντα
Παιδικό δωμάτιοΚατάργηση

Αξιολογήσεις Πελατών

Π
Παρασκευή Λ. στις 10/09/2021
Τέλεια, προσεκτική δουλειά!
Χ
Χριστίνα Π. στις 03/08/2021
Πολύ όμορφες μάσκες και η ποιότητα άριστη.
Γ
Γεωργια Α. στις 11/05/2021
Εξαιρετική συσκευασία, εξαιρετικό σχέδιο, υλικό και τέλεια εφαρμογή! Πολλά μπράβο!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!