μενού

jamjar

Mariartejewelry

  • Αλεξάνδρεια
  • Ανοιχτό από 2 Ιουλ 2020
Ρώτησε τον δημιουργό

Μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι

Μοναδικά χειροποίητα Κοσμήματα από ασήμι για μοναδικές γυναίκες!
Από τη δημιουργό Βασιλακάκη Μαρία, τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος απόφοιτη της σχολής αργυροχρυσοχοΐας MOKUME στη Θεσσαλονίκη…
Από το 2011 άρχισα να επανδρώνω το εργαστήριο μου και να ασχολούμαι επαγγελματικά με την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων. Το 2012 αφού πλέον είχα τη γνώση και την εμπειρία πάνω στην κατασκευή ιδιαίτερων και μοναδικών τεχνικών του χειροποίητου κοσμήματος όπως Mokume, Married Metals, Filligree, Rettigulation, Granulation, κλασικό, οριζόντια κάθετη φύλλωση, άνοιξα το εργαστήριο και κατάστημα ¨MARIARTE¨ στον τόπο διαμονής μου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ένα εγχείρημα που βασίστηκε πάνω στο μεράκι και την αγάπη για το χειροποίητο κόσμημα.
Επέλεξα από την αρχή της επαγγελματικής μου δραστηριότητας με τα κοσμήματα να χρησιμοποιήσω μόνο πολύτιμα μέταλλα (ασήμι και χρυσό), δεμένα με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, έτσι ώστε να αναδείξω την αξία του χειροποίητου κοσμήματος και τη διαχρονικότητα που του αρμόζει, αποφεύγοντας οποιοδήποτε άλλο μέταλλο ή πρόσμιξη μετάλλων, λόγω καρκινογόνων ουσιών (νικέλιο, κάδμιο) σεβόμενη απόλυτα τους πελάτες μου.

Δημιουργός
Μαρία Βασιλακάκη
Ρώτησε τον δημιουργό

Mariartejewelry

κανένα προϊόν
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!