μενού

jamjar

Kore Collection by Eliza Christopoulou

(4)
  • Ν.Πέραμος Καβάλας
  • Ανοιχτό από 17 Απρ 2018
  • 21 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Κοσμήματα εμπνευσμένα απο την τέχνη των Αρχαίων Ελλήνων.

Είμαι η Ελίζα Χριστοπουλου και είμαι σχεδιάστρια/κατασκευάστρια κοσμημάτων. Ζω κοντά στη θάλασσα στη Νέα Πέραμο Καβάλας, όπου τα
καλοκαίρια διατηρώ το “The little shop by the sea”, ένα μικρό κατάστημα μπροστά στην παραλία, όπου διαθέτω τις δημιουργίες μου. Η νέα μου
συλλογή, Kore (Κόρη), δημιουργήθηκε από την αγάπη μου προς τον ελληνικό πολιτισμό και την ανάγκη μου να κάνω τις γυναίκες να φέρουν πάνω τους την αρχαία ελληνική τέχνη.

Η σειρά "Kore" είναι μια συλλογή κοσμημάτων εμπνευσμένη απο τα αρχαιολογικά ευρήματα της Κνωσσού, της Σαντορίνης, των Μυκήνών, αλλά και απο μελανόμορφες απεικονίσεις απο αμφορείς της Κλασσικής ελληνικής περιόδου. Ο σχεδιασμός λιτός, γεωμετρικός συνδυάζεται τέλεια με την απαράμιλλη τέχνη των αρχαίων Ελλήνων.

Η Κόρη, τοποθετημένη σε ένα ξύλινο κουτί, συνοδευόμενη απο έναν πάπυρο που αφηγείται την ιστορία της εικόνας του εκάστοτε κοσμήματος, αποτελεί το τέλειο δώρο, ένα όμορφο αναμνηστικό απο την Ελλάδα. Είναι εντυπωσιακά, μοντέρνα, ελαφριά και αφηγούνται μια ιστορία που θα θυμούνται και θα φορούν για πάντα!

Δημιουργός
Ελίζα Χριστοπούλου
Ρώτησε τον δημιουργό

Kore Collection by Eliza Christopoulou

17 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!