Λόγω των τρεχουσών συνθηκών, η παράδοση της παραγγελίας σου ενδέχεται να καθυστερήσει
μενού

jamjar

June's Homemade Body Scrubs and More

  • Αθηνα
  • Ανοιχτό από 8 Σεπ 2020
Ρώτησε τον δημιουργό

Σπιτικά χειροποίητα προϊόντα μπάνιου για πολυτελή φυσική περιποίησή σώματος

Το χόμπι και το μεράκι μας για να ψάξουμε, να δοκιμάσουμε και τελικά να δημιουργήσουμε χειροποίητα προϊόντα που έχουν σκοπό την χαλάρωση άλλα και την πολυτελή, φυσική περιποίηση του σώματος μας, ήταν κάτι που αρχικά θέλαμε να μοιραστούμε με τούς φίλους και την οικογένειά μας. Τα δοκίμασαν και ενθουσιάστηκαν όσο και εμείς και μας παρότρυναν να τα μοιραστούμε και με όσους θα ενδιαφερθούν.

Τα υλικά τόσο απλά και φυσικά που θα τα βρίσκαμε και μέσα στο ντουλάπι της κουζίνας μας, εφόσον τα χρησιμοποιούμε και στην καθημερινή διατροφή μας. Ναι και όμως!! Απλά βρώσιμα υλικά αποτελούν πραγματική και ευεργετική τροφή και για το δέρμα μας! Με τον σκοπό αυτό, εμείς ψάξαμε και κάναμε ένα δημιουργικό 'μαγείρεμα' τους με αγάπη, προσθέτοντας ελληνικά φυσικά και θεραπευτικά αιθέρια έλαια για να σας τα προσφέρουμε, φρεσκοφτιαγμένα, όμορφα παρουσιασμένα, για να χορτάσετε το δέρμα και τις αισθήσεις σας!

Προτιμάμε φυσική πολυτελής περιποίηση με απολαυστικές μυρωδιές για βαθιά χαλάρωση του νου και του σώματος μας, σαν δώρο στον εαυτό μας ή σαν ένα πρωτότυπο και προσωπικό δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Δημιουργός
june's
Ρώτησε τον δημιουργό

June's Homemade Body Scrubs and More

κανένα προϊόν
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!