μενού

jamjar

JaniStories

(3)
  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 27 Δεκ 2017
  • 15 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χρηστικά Αντικείμενα από Γυαλί και Ξύλο, ζωγραφισμένα στο χέρι!!!

Καλώς ήρθατε Στο Πολύχρωμο κατάστημα μού!!!
Έχω δημιουργήσει μία μικρή φωλιά τέχνης, γεμάτη έντονα χρώματα, ζωηρή φαντασία,καθώς επίσης μεγάλη δόση Αγάπης και ανοίγω τις "πόρτες" της σε όλους εσάς!!!!
Πάντα πίστευα πως κάθε χειροποίητο κομμάτι είναι μοναδικό, και πάντα κρύβει μέσα τού λίγο ή ... πολύ από την ψυχή του καλλιτέχνη!!!!! Έτσι λοιπόν, καλούμαι και εγώ να συστηθώ σε εσάς, έτσι ώστε να γνωρίζετε την ψυχή των Κομψοτεχνημάτων μου!!
Από μικρό παιδί αγαπούσα την ζωγραφική και ένιωθα ασφαλής μέσα στην αγκαλιά της, καθώς περνούσα ατέλειωτες ώρες, χαμένη στο ταξιδιάρικο συναίσθημα πού μού προσέφερε.
Πάντα υπήρξε συνοδοιπόρος μού, και πάντα με βοηθούσε να εκφραζομαι με οποιοδήποτε σκίτσο, οποιοδήποτε χρώμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια..... στο κάτω κάτω, θεωρώ ότι μία πινελιά από χρώμα, πάντα ομορφαίνει την καθημερινότητα.....και το γκρίζο της ρουτίνας!!!
Ή καταγωγή μού είναι από την όμορφη Ικαρία, και σε αυτό το υπέροχο νησί οφείλω ένα μεγάλο μέρος της έμπνευσης μού!!!
Τοπικοί μύθοι και ιστορίες πού αναπαράγονται μέσα στίς δεκαετίες, συνδέονται με την πληθώρα χρωμάτων,της φυσικής παλέτας του νησιού!!!!!
Το γαλάζιο τού Ουρανού, συναντά το γαλάζιο της Θάλασσας και τα χρώματα τού Ηλιοβασιλέματος παντρεύονται με τα καταπράσινα Βουνά.
Απαραίτητο συστατικό μέσα σε όλα αυτά τα ερεθίσματα ....ή Αγάπη και ο Έρωτας πού ποτίζουν τα καλουδια μού!!!!
Αυτά είναι λίγα από τα βασικά κομμάτια τής "Ψυχής" των καλλιτεχνημάτων μού .... ελπίζω να βοήθησα....Η συνέχεια επί της οθόνης!!!!! Εύχομαι να το απολαύσετε ...
Follow Janis : www.facebook.com/JanisCraftsArt

Δημιουργός
Μαρία Λυρώνη
Ρώτησε τον δημιουργό

JaniStories

3 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!