μενού

jamjar

erisland

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 6 Μαϊ 2020
  • 1 πώληση
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα μαξιλάρια από ελληνικό μαλλί προβάτου.

Η πιο σημαντική ώρα για τα παιδιά, που ενισχύει την υγεία και την ανάπτυξή τους, είναι η ώρα του ύπνου. Και για ήρεμο και ωφέλιμο ύπνο, χρειάζεται ένα καλό μαξιλάρι!

Δημιουργούμε χειροποίητα μαξιλάρια από 100% φυσικά υλικά που θα φέρουν χαμόγελα και όμορφα όνειρα στα παιδιά. Τα μαξιλάρια έχουν χαρούμενα χρώματα και σχέδια και προσφέρουν ζωντάνια αλλά και ασφάλεια στο παιδικό δωμάτιο.

Το εσωτερικό των μαξιλαριών είναι από αγνό ελληνικό μαλλί προβάτου άριστης ποιότητας με επεξεργασία στο χέρι. Το μαλλί που χρησιμοποιείται έχει ελεγχθεί σε ανεξάρτητο εργαστήριο στη Γερμανία για εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας.

Οι θήκες των μαξιλαριών είναι ραμμένες από 100% βαμβακερό ύφασμα, πιστοποιημένο και ασφαλές από τοξικές ουσίες. Κάθε θήκη έχει φερμουάρ για να είναι πιο πρακτική η χρήση του μαξιλαριού. Μπορείτε να αφαιρέσετε μέρος της γέμισης για να γίνει το μαξιλάρι πιο λεπτό, να την αερίσετε ή να την τινάξετε, να πλύνετε ξεχωριστά τη θήκη στο πλυντήριο και να προσαρμόσετε το μαξιλάρι ακριβώς στις ανάγκες σας!

Η χρήση των φυσικών αυτών υλικών για την κατασκευή τους, δίνει στα μαξιλάρια μας μοναδικά προτερήματα:
• Απορροφά την υγρασία
• Ζεστό ή δροσερό ανάλογα με τις συνθήκες: το μαλλί αντιδρά στη θερμοκρασία του σώματος και τη ρυθμίζει, βοηθώντας έτσι τα παιδιά να έχουν καλύτερο ύπνο
• Υγιεινό: τα υλικά είναι φυσικά και απωθούν τα ακάρεα, αποφεύγοντας έτσι ερεθισμούς και αλλεργίες.
• Ανθεκτικό στη φωτιά: το μαλλί δεν λιώνει και δεν κολλάει στο δέρμα όπως τα συνθετικά υλικά, ενώ σταματάει να καίγεται όταν απομακρυνθεί η φλόγα.

Δημιουργός
Ευσταθία Νικολαΐδου
Ρώτησε τον δημιουργό

erisland

κανένα προϊόν
ΠράσινοΚατάργηση
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!