μενού

jamjar

DoReMi

  • Χανιά
  • Ανοιχτό από 23 Μαρ 2020
  • 11 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα μοναδικά κοσμήματα από πολυμερή πηλό

Γεια σας και καλώς ήρθατε στο κατάστημα DoReMi!
Είμαι η Κυριακή και κατασκευάζω κοσμήματα από πολυμερή πηλό με την τεχνική απλικέ. Μετά τις σπουδές μου, αρκετά χρόνια πριν, πειραματίστηκα με διάφορα υλικά και κατασκευές. Όμως ο πολυμερής πηλός ήταν αυτό που τελικά μου προσέφερε και ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αλλά και ικανοποίηση βλέποντας το αποτέλεσμα. Όταν δημιουργώ τα κοσμήματά μου, έχω έντονο το συναίσθημα ότι είμαι ζωγράφος. Χρησιμοποιώ τον πηλό και σαν καμβά αλλά και σαν χρώματα ζωγραφικής. Μου αρέσει πολύ η διαδικασία να αναμειγνύω χρώματα, προσπαθώντας να πετύχω την απόχρωση που θέλω και ταιριάζει καλύτερα. Μου αρέσει επίσης η διαδικασία να φτιάχνω ένα συγκεκριμένο σχέδιο, κομμάτι κομμάτι, χρησιμοποιώντας μόνο μια καρφίτσα και τα χέρια μου φυσικά. Κάποιος μπορεί να πει ότι είναι μονότονο, αλλά εγώ σίγουρα όχι. Είναι ένας δικός μου μικρόκοσμος!
Ξεκινώντας μια δημιουργία, ποτέ δεν ξέρω πως θα καταλήξει. Γι' αυτό κάθε κόσμημα είναι μοναδικό!
Ποτέ δεν ξεκινάω να δουλεύω αν έχω κακή διάθεση. Και ναι, είμαι κι εγώ ένας συνηθισμένος άνθρωπος και κάποιες φορές είμαι κακοδιάθετη! Αλλά και πάλι προτιμώ να δουλεύω τα κοσμήματά μου με καλή διάθεση. Πιστεύω πως αυτή η καλή ατμόσφαιρα είναι σημαντική για καλά αποτελέσματα! Γι' αυτό μερικές φορές τραγουδάω ενώ δουλεύω ή ακούω την αγαπημένη μου μουσική!
Εκτός από τη δημιουργία κοσμημάτων, μου αρέσουν πολύ τα βιβλία που με κάνουν καλύτερη, η μουσική που με εμπνέει και μου δίνει ζωντάνια και όρεξη, οι εκδρομές και οι βόλτες στη φύση. Αγαπώ την οικογένειά μου πολύ και προσπαθώ συνεχώς να εκτιμώ και να είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή της ζωής μου.
Ελπίζω να σας αρέσουν τα κοσμήματά μου γιατί τα φτιάχνω ειδικά για σας και η καλύτερη ανταμοιβή μου είναι η δική σας ικανοποίηση!

Δημιουργός
Κυριακή Καλλιντέρη
Ρώτησε τον δημιουργό

DoReMi

55 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!