μενού

jamjar

Clayland Studio

(8)
  • Λάρισα
  • Ανοιχτό από 17 Μαϊ 2020
  • 20 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

A TINY WORLD OF CLAY DESIGNED FOR YOU!

Καλωσήρθατε στο Clayland Studio!

Εδώ θα βρείτε ξεχωριστές χειροποίητες δημιουργίες από πολυμερή πηλό φτιαγμένες με πολλή αγάπη!

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον πηλό πριν 11 χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές μου στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Αυτή η επιρροή καθόρισε τις προτιμήσεις μου για λιτές και γεωμετρικές φόρμες με έμφαση στη δημιουργία τρισδιάστατων όγκων και στη χρήση ουδέτερων χρωμάτων (γκρι του τσιμέντου, γρανίτης, μαύρο-άσπρο μεταλλιζέ).

Από την άλλη η αγάπη μου για τις μινιατούρες και τις μοντέρνες εικονογραφήσεις παιδικών βιβλίων με ώθησε σε ένα ύφος ολότελα διαφορετικό. Οι κουκλίτσες - μινιατούρες είναι το αποτέλεσμα αυτής της κατεύθυνσης και καθεμία είναι για μένα μοναδική! Τα καδράκια με παιδική θεματολογία και οι, μεγαλύτερης κλίμακας, φιγούρες είναι η εξέλιξη αυτής της ενασχόλησης.

Καθότι αυτοδίδακτη, χρειάστηκε πολύς χρόνος και πολύς πειραματισμός για να γνωρίσω σε βάθος το υλικό και να εξελίξω την τεχνική μου. Η διαδικασία, ωστόσο, αυτή δεν τελειώνει ποτέ και καθημερινά αντιμετωπίζω καινούριες προκλήσεις, καθώς ο πηλός είναι ένα υλικό με ανεξάντλητες δυνατότητες και εφαρμογές. Αξίζει να το γνωρίσετε!

Δημιουργός
Βάσω Τζίμα
Ρώτησε τον δημιουργό

Clayland Studio

130 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!