Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Candlemaker

(3)
  • Αθηνα
  • Ανοιχτό από 29 Ιουλ 2020
  • 12 πωλήσεις
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Κεριά φυτικής σόγιας, σε γυάλινο ποτήρι ζωγραφισμένο στο χέρι σε 16 σχέδια και αρώματα!

H Candlemaker είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που αγαπάει τη φύση και, γι’ αυτό, προσπαθεί να χρησιμοποιεί ότι αυτή μας προσφέρει απλόχερα. Η επιθυμία μας είναι να παράγουμε μια σειρά κεριών με φυτικά κι ανακυκλώσιμα προϊόντα, δεδομένου ότι είμαστε πεπεισμένοι πως η παραγωγή ενός κεριού με μοναδικό στυλ, δε χρειάζεται, σε καμία περίπτωση, να επιβαρύνει το περιβάλλον. Η συλλογή μας περιλαμβάνει δεκαέξη κεριά, τα ποτήρια των οποίων είναι, ένα προς ένα, προσεχτικά σχεδιασμένα στο χέρι, ενώ το άρωμα που επιλέχθηκε για το καθένα τους, εκλύει μία οσμή που σε μεταφέρει στην ατμόσφαιρα του σχεδίου του ποτηριού του. Φυσικά, δε θα παραλείπαμε να σας πούμε πως το ξύλινο φυτίλι που επιλέξαμε για τα κεριά μας, παράγει έναν ήχο ηπίου κροταλίσματος, κάτι σαν μικροσκοπικό τζάκι, προσδίδο ντας έτσι μία επιπλέον ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.
Όσον αφορά αυτό καθ’ αυτό το προϊόν μας, το κερί που χρησιμοποιούμε για το γέμισμα των ποτηριών, προέρχεται από το φυτό της σόγιας, δηλαδή αποτελεί έναν 100% ανανεώσιμο πόρο, ο οποίος καλλιεργείται από τοπικούς αγρότες ανά τον κόσμο. Είναι πιο ασφαλές, πιο υγιεινό αλλά και πιο αργό στην καύση του από ένα αντίστοιχο κερί παραφίνης, μιας κι εξασφαλίζει περισσότερες από 35 ώρες καύσης, παράγοντας λιγότερη αιθάλη και δημιουργώντας τοιουτοτρόπως ασφαλέστερο περιβάλλον, που υπό προϋποθέσεις το καθιστά κατάλληλο ακόμη κι όταν στον χώρο καύσης υπάρχουν κατοικίδια ή ακόμη και παιδιά
Τώρα, στην προσπάθειά μας να καταστίσουμε ακόμη πιο ποιοτικά τα κεριά μας, επιλέξαμε ξύλινα πώματα, για δύο λόγους: Πρώτον εγκλωβίζουν το άρωμα, όταν το κερί είναι σβηστό και, δεύτερον, μετά την καύση του κεριού, μπορείτε εύκολα να πλύνετε το ποτήρι με σαπούνι πιάτων και ζεστό νερό και να το επαναχρησιμοποιήσετε είτε ως διακοσμητικό είτε ως αποθηκευτικό σκεύος, ενώ ακριβώς το ίδιο μπορείτε να κάνετε με το υφασμάτινο πουγκί, εντός του οποίου εσωκλείονται όλα τα κεριά μας.
Συνοψίζοντας, θα έχετε στα χέρια σας ένα οικολογικό, handmade κερί σόγιας, μη τοξικό, με ομοιόμορφη και μεγαλύτερη διάρκεια καύσης, σε γυάλινο επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι βαμμένο στο χέρι, με ξύλινο φυτίλι για ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, με άρωμα από αιθέρια έλαια εξαιρετικής ποιότητας, με ξύλινο πώμα, οδηγίες ασφαλούς χρήσης, καθώς και tips για τη σωστή χρήση του προϊόντος, που εμπεριέχονται σε υφασμάτινο επαναχρησιμοποιούμενο πουγκί. Bon Appétit!

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
candlemaker
Ρώτησε τον δημιουργό

Candlemaker

36 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!