μενού

jamjar

Basketcase

  • Αθήνα, Ελληνικό
  • Ανοιχτό από 12 Ιουλ 2021
Ρώτησε τον δημιουργό

Kατασκευαζουμε ξύλινα χειροποίητα καλάθια από φυσικό ξύλο

Δημιουργήσαμε πολλά διαφορετικά καλάθια, το κάθε ένα με τα δικά του ξεχωριστά προϊόντα, για να μπορέσετε να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα σας! Ξεχωρίστε με ένα πιο προσωπικό και ολοκληρωμένο καλάθι και εντυπωσιάστε με ένα Basketcase® που θα προσφέρει στους αγαπημένους και στους συνεργάτες σας, ένα χρήσιμο και ταυτόχρονα πρακτικό δώρο!

Γνωρίζοντας λοιπόν την σημασία ενός δώρου σε προσωπικό και επιχειρηματικό
επίπεδο, δημιουργήσαμε πολλές διαφορετικές επιλογές καλαθιών και δώρων.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα καλάθια μας είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα αποκλειστικά και μόνο από φυσικό ξύλο.

Έτσι η Basketcase® αποτελεί μια πρωτότυπη και ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε την καλύτερη εντύπωση στους συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα, με απώτερο σκοπό να σας θυμούνται για πολύ – πολύ καιρό.

Έχουμε φροντίσει τόσο την εμφάνιση όσο και την χρηστικότητα του καλαθιού, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους αφού αφαιρέσετε τα προϊόντα, είτε ως διακοσμητικό στον χώρο σας είτε ως αποθηκευτικός χώρος. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και χρησιμοποιείστε το καλάθι με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε!

Δημιουργός
basketcase
Ρώτησε τον δημιουργό

Basketcase

14 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!