μενού

jamjar

Alexandros Art Jewelry

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 10 Μαϊ 2020
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα Ασημένια κοσμήματα εμπνευσμένα από τη Φύση!

Κατά τη διάρκεια των νεαρών μου χρόνων δούλευα σε οποιαδήποτε δουλειά που μπορούσα να βρω για να βγάλω τα προς το ζην μου ... αλλά με γοήτευαν πάντα οι τέχνες και η δημιουργικότητα ... έτσι ενώ εργαζόμουν σε διάφορες δουλειές, πήγα να σπουδάσω Χειροποίητο Κόσμημα!
Αποφοίτησα από το ΙΕΚ Τέχνης Χειροποίητου Κοσμήματος Αθήνας με υποτροφία ενώ παρακολούθησα 3 σχετικά εκπαιδευτικά σεμινάρια επίσης με υποτροφία σε διάφορα πανεπιστήμια της Τσεχίας. Τον Ιούλιο του 1999, Τμήμα Κοσμηματοποιίας και Σχεδιασμού, στη Σχολή Τεχνών στο Turnov της Τσεχίας και στην ίδια σχολή τον Σεπτέμβριο του 1999 στο Τμήμα Τέχνης. Τον Μάρτιο του 2001, στο Τμήμα Τέχνης του Πανεπιστήμιου του Hradec Kralove, στην Τσεχική Δημοκρατία .
Επενδύοντας όλα όσα είχα, πήρα το ρίσκο και έκανα την πρώτη μου έκθεση το 2002 και από εκεί όλα άρχισαν να αλλάζουν προς αυτό που μου αρέσει να κάνω… και αυτό είναι να δημιουργώ !!
Είχα πολλές υπέροχες ευκαιρίες στη ζωή, όπως ταξίδια, εκθέσεις, δημιουργία προσαρμοσμένων αντικειμένων για ταινίες και δημιουργία κοσμημάτων!
Το κόσμημα είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και στόχος μου είναι να δημιουργήσω αντικείμενα ομορφιάς που θα δώσουν στους κατόχους τους μια αίσθηση υπερηφάνειας και ευεξίας που προσθέτει στην αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της προσωπικής τους αξίας.
Οι δημιουργίες μου απευθύνονται στους λάτρεις της Φύσης !!
Εμπνεόμενος από τον απόλυτο θεϊκό αρχιτέκτονα… Την ίδια τη Φύση!

Αλέξανδρος Κονταξής

Δημιουργός
Αλέξανδρος Κονταξής
Ρώτησε τον δημιουργό

Alexandros Art Jewelry

10 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!