Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Skopelos Elegance

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 21 Δεκ 2020
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες Πλεκτές Τσάντες

Είμαι η Βασιλική, η συνιδρύτρια του Skopelos Elegance και είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι την ιστορία μας μαζί σου!

Όλα ξεκίνησαν το 2019 όταν η μητέρα μου και εγώ αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε χειροποίητες πολυτελείς τσάντες ως δώρα για την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώσαμε την καρδιά και την ψυχή μας σε κάθε τσάντα, πιστεύοντας ότι τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που προέρχονται από την καρδιά.

Προς έκπληξή μας, οι φίλοι μας λάτρεψαν τόσο πολύ τις τσάντες που μας ζήτησαν να τις φτιάξουμε και για τους φίλους τους. Και κάπως έτσι, το χόμπι μας μετατράπηκε σε επιχείρηση!

Το Skopelos Elegance είναι μια οικογενειακή ιδέα που έχει εξελιχθεί σε οικογενειακή επιχείρηση. Η μητέρα μου και εγώ αντλούμε έμπνευση από το όμορφο νησί μας, τη Σκόπελο, και τα εκπληκτικά χρώματα του Αιγαίου. Πιστεύουμε ότι η αληθινή πολυτέλεια δεν είναι μόνο η τιμή, αλλά η αγάπη και η φροντίδα που εμπεριέχεται σε κάθε λεπτομέρεια.

Οι τσάντες μας δεν είναι μόνο όμορφες, αλλά και άψογης ποιότητας. Είμαστε πολύ περήφανες για κάθε βελονιά, διασφαλίζοντας ότι κάθε δημιουργία είναι μοναδική και ουσιαστική.

Από την ταπεινή μας αρχή, έχουμε πουλήσει πάνω από 500 τσάντες και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε κάθε χρόνο. Είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να μοιραστούμε το πάθος μας με τον κόσμο και να φέρουμε ένα κομμάτι της Σκοπέλου σε καθεμια που κατέχει μια από τις τσάντες μας.

Με θερμές ευχές,
Βασιλική

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
Βασιλική Δαλακιάρη
Ρώτησε τον δημιουργό

Skopelos Elegance

9 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!