μενού

jamjar

Ο δημιουργός του jamjar store βρίσκεται σε διακοπές έως Κυριακή 31 Ιουλίου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Άγριο Λεμόνι

  • Κομοτηνή
  • Ανοιχτό από 9 Σεπ 2021
  • 2 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Γραφιστικές δημιουργίες για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο

Όταν το μεράκι συνάντησε την έμπνευση, γεννήθηκε το ‘’Άγριο Λεμόνι’’, και το ‘’Άγριο Λεμόνι’’ πλημμύρισε από αγάπη.
Αυτή η αγάπη ξεχειλίζει και μεταφέρεται από τα χέρια στο πληκτρολόγιο, απεικονίζεται στην οθόνη και δημιουργεί σχέδια που θα αγκαλιάσουν το σπίτι σας και το δωμάτιο του μωρού σας.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό –πια– 2016, όταν και σχεδίασα τα πρώτα μου προσκλητήρια για τις σημαντικότερες στιγμές πολλών ζευγαριών.
Το 2019 η δημιουργικότητα και η σχεδίαση διοχετεύτηκαν στη διακόσμηση του χώρου σας, με ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδικά δωμάτια.

Στο μικρό μου e-καταστηματάκι θα βρείτε προσωποποιημένα και μη δωράκια, αναμνηστικά γέννησης αλλά και προσκλητήρια για τα πάρτι του μικρού σας (αλλά και τα δικά σας!).
Σχεδόν όλα τα είδη διατίθενται είτε σε εκτυπωμένα, με ή χωρίς καδράκι, αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή, αν προτιμάτε να κάνετε οι ίδιοι την εκτύπωση.

Επικοινωνήστε μαζί μου για να ενημερωθείτε για όλες τις γραφιστικές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και θα παρουσιάζονται σιγά-σιγά στο e-shop.

Ακολουθήστε το ‘’Άγριο Λεμόνι’’ και στο Instagram, για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι ετοιμάζεται.

https://www.instagram.com/agriolemoni/

Δημιουργός
Νόρα Χριστοφόρου
Ρώτησε τον δημιουργό

Άγριο Λεμόνι

40 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!