μενού

jamjar

Weirdos Jewelry & More

  • Thessaloniki
  • Ανοιχτό από 24 Απρ 2020
  • 4 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Στο Jamjar Store μας θα βρείτε κοσμήματα, scrunchies, αξεσουάρ και εποχικά είδη.

Γεια σας!

Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, το JamJar είναι για εμένα ένας δρόμος που με συνδέει με όλους εσάς, ένας τρόπος να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά που δημιουργώ με τόση αγάπη.

Ξεκίνησα την ενασχόληση με την τέχνη του χειροποίητου από πασχαλινές λαμπάδες κι ενώ είδα ότι δε μου αρκούσε, συνέχισα με τη δημιουργία κοσμημάτων και αξεσουάρ, με επακόλουθο όλα τα υπόλοιπα εποχικά είδη (χριστουγεννιάτικες μπάλες, γούρια, για ειδικές γιορτές) και το καλοκαίρι και τα σανδάλια. Μου αρέσει να πειραματίζομαι με τα υλικά και να μην περιορίζω τη δημιουργικότητά μου, γι' αυτό και επιλέγω διάφορα είδη υφασμάτων στα αξεσουάρ και στο κόσμημα δεν αρκούμαι στο ατσάλι, στα κρύσταλλα, στα μαργαριτάρια που τόσο αγαπώ, αλλά σχεδιάζω για το Jamjar Store μου και συλλογές από κοσμήματα πηλού, αυτό το πολύ ελαφρύ υλικό με τις απεριόριστες επιλογές και δυνατότητες που πραγματικά κάνει θαύματα και η ανθεκτικότητά του ξεχωρίζει!

Φιλική υπενθύμιση: να φοράτε αξεσουάρ που σας εκφράζουν και να είστε σίγουροι ότι μαζί με αυτά θα δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις! Προσωπικά επιθυμώ, όλες μου οι δημιουργίες να ταξιδεύουν μαζί σας μέσα από τις αναμνήσεις αυτές και να παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, όχι μόνο σαν ύλη, αλλά σαν συναίσθημα. Επειδή τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ είναι "φίλοι" μας, που μας κάνουν να αισθανόμαστε ο εαυτός μας με έναν όμορφο τρόπο.

xxx
Τσιφλικίδου Παναγιώτα
Designer&Owner of
Weirdos Jewelry

Δημιουργός
Yota Tsiflikidou
Ρώτησε τον δημιουργό

Weirdos Jewelry & More

26 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!