μενού

jamjar

PaperU

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 2 Σεπ 2019
  • 5 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Μοναδικά χειροποίητα έργα τέχνης από χαρτί χρησιμοποιώντας τις τεχνικές quilling και on edge.

Είμαι η Ρεβέκκα και το πάθος μου είναι η τέχνη του χαρτιού.
Οι τεχνικές quilling και on edge απαιτούν εξαιρετική υπομονή και ακρίβεια προκειμένου να προσδίδουν την τρισδιάστατη απεικόνιση του έργου και σε συνδυασμό με την σωστή επιλογή χρωμάτων να το κάνουν τρομερά εντυπωσιακό!
Γεμίζω με χαρά και περηφάνια όταν βλέπω τους πελάτες μου να κοιτούν με θαυμασμό τα έργα μου, περιεργάζοντάς τα για πολύ ώρα, καθώς όπως λένε δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο και προσπαθώντας να καταλάβουν πώς αυτές οι χρωματιστές λωρίδες χαρτιού μπόρεσαν να δώσουν αυτό το αποτέλεσμα.
Για το χαρτί που χρησιμοποιώ συνεργάζομαι με μία από τις καλύτερες ελληνικές εταιρείες χάρτου στην χώρα μας, με εξαιρετικής ποιότητας χαρτί και σε αμέτρητες υπέροχες αποχρώσεις.
Μην διστάσετε, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, να με ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με τα έργα μου ή να κάνετε την δική σας ειδική παραγγελία σε κάποια ιδέα που μπορεί να έχετε για κάποιο ιδιαίτερο δώρο σε κάποιον.
Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το προσωποποιημένο έργο τέχνης χαίρει πάντα πολύ μεγάλης εκτίμησης, θυμίζοντας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάθε φορά που το κοιτούν, εκείνη την ξεχωριστή περίσταση.
Κάντε τους αγαπημένους σας να νιώσουν ξεχωριστοί χαρίζοντας τους ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο έργο τέχνης!!!

Δημιουργός
ΡΕΒΕΚΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ρώτησε τον δημιουργό

PaperU

64 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!