μενού

jamjar

Funky Doggie

  • Athens
  • Ανοιχτό από 27 Οκτ 2021
  • 11 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Handmade Fashion Dog Bandanas

Το "FUNKY DOGGIE" ιδρύθηκε έχοντας μοναδικό σκοπό να δώσει μια funky νότα στα αξεσουάρ για μικρούς σκύλους. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε όλα μας τα προϊόντα, συνδυάζοντας την άνεση και την funky εμφάνιση του μικρού σας σκύλου.

Η Ιστορία μας​

Είμαι η Βιβή και όλα ξεκίνησαν το χειμώνα του 2020 στο διάστημα της καραντίνας στο σπίτι μας στη Αθήνα. Ενώ δούλευα ως πωλήτρια σε κατάστημα με είδη δώρων απέκτησα το μικρό Τρουφάκι, ένα θεότρελο yorkshire terrier, ερωτευτήκαμε αστραπιαία και στη συνέχεια παρατήρησα ότι δεν μπορούσα να βρω πουθενά μπαντάνες για το Τρουφάκι που ζυγίζει μόλις 3 κιλά, στην αισθητική και το στυλ που βρίσκει κάποιος με fanky διάθεση στα αντίστοιχα αξεσουάρ για σκύλους μεγαλύτερου μεγέθους.

Ο χρόνος πέρασε και μετά από πολλές έρευνες και δισταγμό αποφάσισα να αρχίσω να δημιουργώ τις δικές μας μπαντάνες για σκυλάκια.

*Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα ενώ χρησιμοποιούν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, με τελικούς πελάτες μας, τους υπέροχους σκύλους σας!

​Γνωρίστε την Τρούφα

Η Τρούφα είναι ένα yorkshire terrier, 3 κιλών και ενάμιση χρονών σπόρος. Είναι η κολλητή μου, ο βοηθός μου και το χειρότερο μοντέλο μπαντάνας ever!

Δημιουργός
evagelia bouzouka
Ρώτησε τον δημιουργό

Funky Doggie

17 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!