μενούMenu open
Menu back Menu close

BeeCreative

  • Αττικη
  • Ανοιχτό από 3 Οκτ 2022
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα οικολογικά κεριά ερια αρωματοθεραπείας, 100% κερί μέλισσας, με ξύλινο φυτίλι

Φτιαγμένο απο 100% αγνό κερί μέλισσας, το καθιστά ασφαλές διότι δεν εκπέμπονται τοξίνες κατά την καύση του. Τα αγνά μελισσοκέρια δε στάζουν και έχουν μεγάλο χρόνο καύσης.
Καθώς το κερί καίει εκπέμπονται αρνητικά ιόντα, που καθαρίζουν τον αέρα,δημιουργώντας ενώσεις με τα θετικά ιόντα που είναι αυτά που κρατούν στον αέρα σκόνη, γύρη, οσμές κ.λ.π, καθαρίζοντας έτσι τέλεια
τον αέρα του χώρου μας. Καθώς καίγεται το μελισσοκέρι προσφέρει πλούσιο ζεστό φως, διακριτική φυσική ζεστή μυρωδιά και χαρακτηριστικό άρωμα, χωρίς καμία τοξικότητα.
Και όλα αυτά από μια ανανεώσιμη φυσική πηγή!

Επίσης, τα ξύλινα φυτίλια αποτελούν μία καινοτομία στην κατασκευή κεριών, είναι πολύ φιλικά στο περιβάλλον, δημιουργούν μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα μέσω του ήπιου κροταλίσματος που παράγεται κατά την καύση τους. Τα ξύλινα φυτίλια είναι μη τοξικά και πολύ ασφαλή για την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων!!

Οι ιδιότητες των αιθερίων ελαίων και του ανάλογου αρώματος είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.
Η αρωματοθεραπεία είναι η αρχαία επιστήμη ανεύρεσης του κατάλληλου αιθέριου ελαίου, που δια της εφαρμογής του στον άνθρωπο βελτιώνει την υγεία, εξασφαλίζει ηρεμία, ευεξία και βελτίωση της καθημερινής μας διάθεσης!!

Πορτοκαλί:
Προσφέρει χαλάρωση, ηρεμία και ξεκούραση!! Κατάλληλο για την απορρόφηση καπνού τσιγάρων (anti-tabac / anti-tobacco)

Το αιθέριο έλαιο του Πορτοκαλιού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την καταπολέμηση του άγχους, της κατάθλιψης, της νευρικότητας, της αϋπνίας και άλλων καταστάσεων που σχετίζονται με τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Το ζωντανό και γλυκό του άρωμα τονώνει τον κουρασμένο οργανισμό και απομακρύνει την περιττή ένταση.

Λεμόνι:
Ανανεώνει το μυαλό, αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση και δημιουργεί αισιόδοξη διάθεση!! Επισης, ενισχύει την φρεσκάδα στο σπίτι.

Το αιθέριο έλαιο λεμονιού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος και την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος. Συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση νευρολογικών κατάστάσεων όπως η πνευματική κόπωση, η ζάλη, το άγχος, η νευρικότητα και η αϋπνία. Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν οτι αυξάνει την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων, γι’αυτό το λόγο χρησιμοποιείται ως αποσμητικό σε χώρους γραφείων.

Μέντα:
Μπορεί να ανακουφίσει οποιαδήποτε ένταση του σώματος, αύξανοντας την πνευματική διαύγεια και την μνήμη.
Εχει άρωμα "αναζωογονητικό" και "φρέσκο", χαρίζοντας άπλετα τη δροσιά του και την αίσθηση καθαριότητας που το συνοδεύει.

Το αιθέριο έλαιο Μέντας χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για τις διεγερτικές και τονωτικές ιδιότητες του. Συνιστάται συχνά για να αντιμετωπιστεί το άγχος και η νευρικότητα. Βοηθά επίσης να ηρεμήσει τα άτομα με ψυχική κόπωση.

Όσον αφορά την αρωματοθεραπεία, οι μελέτες είναι αρκετά θετικές. Πολλές έχουν δείξει ότι η μυρωδιά ορισμένων αιθερίων ελαίων μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα / συμπληρωματικά με τις παραδοσιακές θεραπείες του άγχους.

Γιατί 100% αγνό, φυσικό κερί μέλισσας;
Η καύση των κεριών μέλισσας είναι η
ασφαλέστερη εναλλακτική λύση από την καύση του κεριού παραφίνης (υποπροϊόν πετρελαίου), του οποίου η αιθάλη απελευθερώνει τεκμηριωμένα 11 τοξικές ουσίες, όπως βενζόλιο, ακετόνη, ξυλόλιο,φορμαλδεύδη, ακεταλδεύδη στον αέρα και
στους πνεύμονες. Η αιθάλη της καύσης
κατηγορείται για βλάβες στους πνεύμονες,άσθμα και αλλεργίες, ενώ τρεις από τις εκπεμπόμενες χημικές ενώσεις,(φορμαλδεΰδη, τολουόλιο και βενζόλιο) είναι γνωστές καρκινογόνες. Επίσης το κερί παραφίνης περιέχει βλαβερά δευτερεύοντα συστατικά, όπως συνθετικό άρωμα, χημικά
βελτιωτικά, χρωστικές, μόλυβδο από τα
φυτίλια που συχνά κατασκευάζονται από λευκασμένο βαμβάκι. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα δυνατό τοξικό κοκτέιλ.Σίγουρα δεν πρόκειται για ανανεώσιμο πόρο και επιπλέον αυξάνουν την ατμοσφαιρική
ρύπανση.
Η καύση του κεριού της μέλισσας είναι
καλύτερη όλων. Η ουσία αυτή εκκρίνεται από τους αδένες των εργατριών μελισσών για να φτιάξουν την κηρήθρα. Όταν γεμίσουν τα κελιά τους με γύρη και μέλι, τα κλείνουν
αεροστεγώς με κερί. Αυτό το συγκεκριμένο κερί έχει τη μεγαλύτερη αξία. Είναι το πιο καθαρό με τα περισσότερα θρεπτικά και πολύτιμα συστατικά.

Όλες αυτές οι εξαιρετικές ιδιότητες
χρησιμοποιούνται σήμερα σε χώρους που η ποιότητα του αέρα έχει μεγάλη σημασία. Ένα“πράσινο” εστιατόριο που προσφέρει βιολογικά προϊόντα ή δεν επιτρέπει το κάπνισμα, σίγουρα θα πρωτοτυπήσει ανάβοντας μελισσοκέρι στα τραπέζια του,καίγοντας κερί που δεν βλάπτει τους θαμώνες.

Το ίδιο ισχύει και για τους επισκέπτες ενός spa. Το μελισσοκέρι όχι μόνο θα δημιουργήσει ατμόσφαιρα, μοναδικά ζεστή και χαλαρωτική αλλά επίσης θα καθαρίσει τον αέρα του χώρου.

Τι πιο ταιριαστό από ένα αναμμένο
μελισσοκέρι σε χώρους γιόγκα και
διαλογισμού, βοηθώντας στη συγκέντρωση και καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα.

Και πάνω απ’ όλα στους προσωπικούς μας χώρους, όπου ζούμε και κινούμαστε εμείς, τα παιδιά μας και τα κατοικίδιά μας. Χώροι μελέτης και συγγραφής μεταμορφώνονται
από το ιδιαίτερο ζεστό, πλούσιο φως του κεριού της μέλισσας.
Με όλα τα παραπάνω καταλήγουμε να
συνειδητοποιούμε πραγματικά, πόσο μεγάλο δώρο στον άνθρωπο είναι το μελισσοκέρι!!

Γιατί ξύλινα φυτίλια;
Τα ξύλινα φυτίλια, αποτελούν μια πολύ οικολογική επιλογή, καθώς χιλιάδες φυτίλια μπορούν να ληφθούν από ένα και μόνο δέντρο! Η υπερθέρμανση του πλανήτη απασχολεί πολλούς από εμάς, καθώς οι επιπτώσεις της επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό και πολλοί από εμάς αναζητούμε όλο και πιο οικολογικά προϊόντα προς αγορά, ακόμη κι όταν πρόκειται απλά για ένα κερί. Ο τρόπος, λοιπόν, παρασκευής του αγαπημένου σας κεριού μπορεί να είναι φιλικός προς το περιβάλλον. Και δεν είναι μόνο το κερί και το δοχείο στο οποίο εμπεριέχεται οι παράγοντες οι οποίοι πρέπει να λάβετε υπόψιν. Είναι και το φυτίλι του, κι η επιλογή ενός ξύλινου φυτιλιού είναι πολύ φιλική προς το περιβάλλον.

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
beecreation
Ρώτησε τον δημιουργό

BeeCreative

κανένα προϊόν
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!