Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

AlZeTojewels

  • Κοζάνη
  • Ανοιχτό από 18 Ιουλ 2020
Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα κοσμήματα με κύριο υλικό το τσιμέντο

Γεια σας!! Είμαι η Άντα!!
Μια μαμά δύο πανέμορφων παιδιών! Εξού και το όνομα της εταιρίας μου: Ο συνδιασμός των τριών μας ονομάτων Al (Αλεξάνδρα), Ze(Ζετα), To(Tony)
Ασχολούμαι με το κόσμημα τα δυο τελευταία χρόνια. Ήμουν τραπεζικός υπάλληλος για 21 ολοκληρα χρόνια. Μετά την αποχώρηση μου θέλησα να ψαχτώ -ως μανιακή crafter που είμαι- με διάφορα υλικά ως χόμπυ. Μου τράβηξε το ενδιαφέρον το τσιμέντο. Ώς απόφοιτη βιομηχανικού σχεδίου μου άρεσε πολύ η υφή του υλικού. ΞεκΊνησα λοιπόν με διάφορα διακοσμητικά, γλαστράκια, ρεσώ κτλ. Άρχισα να χρησιμοποιώ κι άλλα υλικά στους πειραματισμούς μου. Λάτρεψα το φύλλο χρυσού. Μου άρεσε η αντίθεση που έκανε αυτό το άγριο υλικό του τσιμέντου με την λάμψη του χρυσού ή και του ασημιού. Ξεκίνησα δειλά δειλά με κοσμηματάκια, τα οποία και άρεσαν πολύ στον περίγυρό μου. Άρχισαν οι παραγγελίες λοιπόν και από χόμπυ, η δημιουργία κοσμημάτων από τσιμέντο έγιναν η κύριά μου απασχόληση.
Μετά από ένα χρόνο περίπου, ως ανήσυχο πνεύμα που είμαι, θέλησα να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα αργυροχρυσοχοΐας προκειμένου να εξελίξω τα κοσμήματά μου. Ένας νέος κόσμος άνοιξε μπροστά μου κι εγώ τρελαμένη μ' αυτή την τέχνη.
Απλές γραμμές, γεωμετρικές, πολλές φορές εμπνευσμένες από την φύση, πάντα προσαρμοσμένες στην χρήση του τσιμέντου.
Δημιουργώ πάντα κοσμήματα που θα φορούσα εγώ. Μέσα στην απλότητά τους δίνουν μια διαφορετικότητα. Όλα είναι ξεχωριστά και μοναδικά. Σπάνια κάνω ίδια σχέδια. Σχεδόν όλα έχουν κάτι το διαφορετικό κι αυτός είναι ο σκοπός μου!!
Είμαστε όλες διαφορετικές, μοναδικές και δικαιούμαστε ένα και μοναδικό κόσμημα!!!
Καλώς ήρθατε λοιπόν στον δικό μου κόσμο!!!

Αποστολή με
  • Courier
  • BOX NOW
Δημιουργός
Αλεξάνδρα Χαλβατζή
Ρώτησε τον δημιουργό

AlZeTojewels

15 προϊόντα
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!