μενού

jamjar

2 Sigma Art

  • Αθήνα
  • Ανοιχτό από 29 Ιουν 2020
Ρώτησε τον δημιουργό

Handmade inspirations

Η 2sigma art αποτελείται από τους Σάββα και την Στέλλα.
Ο Σάββας, ασχολήθηκε στο παρελθόν ως graphics designer. Σαν ανήσυχη και καλλιτεχνική φύση που είναι, τις προηγούμενες δεκαετίες κινήθηκε παράλληλα και στα πεδία της μουσικής και της τεχνολογίας. Αυτοδίδακτος σε όποιο πεδίο κινήθηκε. Η κιθάρα και τα βιβλία του, οι πρώτοι σύντροφοι του στην εφηβεία και στην πρώιμη ενήλικη πορεία του. Μπασίστας και στιχουργός σε μουσικό συγκρότημα, computer freak και αμετανόητος gamer, κολύμπησε στα άγνωστα νερά του προγραμματισμού, των γραφικών τεχνών και του σχεδιασμού ιστοσελίδων από τις αρχές του 1990 μέχρι και την πρώτη δεκαετία της δεύτερης χιλιετίας.
Το 2010 γνώρισε την Στέλλα. Χαρακτήρας ατίθασος και ανεξάρτητος να κινείται στον χώρο του γυναικείου ρούχου και αξεσουάρ, έγινε η αφορμή για την πρώτη του γνωριμία με το κόσμημα.
Ένα βαλιτσάκι με εργαλεία κοσμηματοποιού και η γνωριμία με τον επί τεσσαρακονταετίας και πλέον artisan και δημιουργό Φώτη Σώμο, όνομα καταξιωμένο στον χώρο του faux bijoux, όπου και μαθήτευσε κοντά του επί μία επταετία μέχρι και σήμερα, παράλληλα με την προσωπική έρευνα και πειραματισμό, έγιναν η αφορμή να στρέψει όλη του την ενέργεια και προσοχή στην δημιουργία αυτού που όλοι ονομάζουμε χειροποίητο κόσμημα.
Από το 2010 λοιπόν και μετά, ο Σάββας και η Στέλλα δημιουργούν χειροποίητα κοσμήματα από Ασήμι, Αλπακά, Μπρούτζο με ημιπολύτιμους λίθους, Swarovski και φυσικά υλικά (βότσαλα, sea glass, ξύλο).
Ο μοναδικός σχεδιασμός και τα ιδιαίτερα υλικά σε συνδυασμό με την αγάπη για δημιουργία και το μεράκι, δίνουν στις δημιουργίες τους στυλ που θα αναδείξει την μοναδική σας προσωπικότητα.
Οι 100% χειροποίητες κατασκευές, δουλεμένες αποκλειστικά στο χέρι, δίνουν στα κοσμήματά τους ζωή και ύφος, αποδίδοντας ένα εικαστικό στίγμα στην ενέργεια που αποπνέει η παρουσία σας στον περιβάλλοντα χώρο.
Τώρα και μέσω του jamjar , ήρθε η ώρα να τους δοθεί η δυνατότητα να γνωριστούν και μαζί σας.
Δείγμα της δουλείας τους μπορείτε να δείτε στην σελίδα τους στο Facebook:
https://www.facebook.com/2sigmart

Δημιουργός
Σάββας Σακαλής
Ρώτησε τον δημιουργό

2 Sigma Art

21 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!