μενού

jamjar

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δες το καλάθι

Το κατάστημα βρίσκεται σε διακοπές έως Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Eκτός πόλης για μία μερούλα!!! Επιστρέφουμε δριμύτεροι με πολλές γαϊδουρο-δημιουργίες!!!

Όνος Κόσμημα

Αριστέα Καπινιάρη
  • Καλαμάτα
  • Ανοιχτό από 2 Οκτ 2015
  • 377 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Μοναδικά χειρο - ποιήματα.

Μοναδικά 100% χειροποίητα κοσμήματα από μέταλλο και πέτρα, εμπνευσμένα από την Ελληνική φύση και παράδοση.
" Έργον όνον αποτρέψαι κνώμενον "

►Facebook: Όνος κόσμημα
►Instagram:Onos_kosmima
►Pinterest:Onos kosmima

H ''Όνος κόσμημα'' είναι γέννημα μιας ιδέας μετά από συνεχή επαφή στο χώρο της σχεδίασης και κατασκευής 100% χειροποίητου κοσμήματος.Στόχος είναι να προσεγγίσουμε το μοντέρνο-διαχρονικό στυλ, με υλικά που μας προσφέρει απλόχερα η φύση.Υλικά όπως ασήμι, μπρούτζος,χαλκός αλλά και διαλεχτά πανέμορφα βότσαλα και κοχύλια από τις Ελληνικές ακρογιαλιές. Σε αυτά προσθέτουμε εντυπωσιακούς ημιπολύτιμους λίθους από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Ταξίδεψε και εσύ λοιπόν μαζί μας στο μαγικό κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος!

Δημιουργός
Αριστέα Καπινιάρη
Ρώτησε τον δημιουργό

Σχετικά με το Όνος Κόσμημα

Μοναδικά 100% χειροποίητα κοσμήματα από μέταλλο και πέτρα, εμπνευσμένα από την Ελληνική φύση και παράδοση. " Έργον όνον αποτρέψαι κνώμενον " ►Facebook: Όνος κόσμημα ►Instagram:Onos_kosmima ►Pinterest:Onos kosmima H ''Όνος κόσμημα'' είναι γέννημα μιας ιδέας μετά από συνεχή επαφή στο χώρο της σχεδίασης και κατασκευής 100% χειροποίητου κοσμήματος.Στόχος είναι να προσεγγίσουμε το μοντέρνο-διαχρονικό στυλ, με υλικά που μας προσφέρει απλόχερα η φύση.Υλικά όπως ασήμι, μπρούτζος,χαλκός αλλά και διαλεχτά πανέμορφα βότσαλα και κοχύλια από τις Ελληνικές ακρογιαλιές. Σε αυτά προσθέτουμε εντυπωσιακούς ημιπολύτιμους λίθους από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ταξίδεψε και εσύ λοιπόν μαζί μας στο μαγικό κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος!
Περισσότερες πληροφορίες
H ''Όνος κόσμημα'' είναι γέννημα μιας ιδέας μετά από μια συνεχή 15ετή θητεία στο χώρο της σχεδίασης και κατασκευής 100% χειροποίητου κοσμήματος.Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε το μοντέρνο-διαχρονικό στυλ, με υλικά που μας προσφέρει απλόχερα η φύση.Υλικά όπως ασήμι, μπρούτζος,χαλκός αλλά και διαλεχτά πανέμορφα βότσαλα και κοχύλια από τις Ελληνικές ακρογιαλιές. Σε αυτά προσθέτουμε εντυπωσιακούς ημιπολύτιμους λίθους από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!