μενού

jamjar

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δες το καλάθι

LimeLight by Katerina Sfinari

Κατερίνα Σφινάρη
  • Σέρρες
  • Ανοιχτό από 21 Ιουλ 2014
  • 97 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Eccentric Handcrafted Jewelry

Πίσω από το Limelight βρίσκετε η Κατερίνα Σφινάρη. Γεννημένη και μεγαλωμένη στις Σέρρες, είναι απόφοιτη του τμήματος Νηπιαγωγών, ωστόσο η αγάπη της για την μόδα και την τέχνη την οδήγησε στο να ξεκινήσει να δημιουργεί την δική της σειρά κοσμημάτων.

Με βασικό υλικό τον πολυμερή πηλό κατασκευάζει ξεχωριστά και μοναδικά κομμάτια, ενώ παράλληλα πειραματίζεται με φόρμες και υφές. Ως επαγγελματίας ακολουθεί και αφουγκράζεστε τις τάσεις της μόδας και σέβεται στο στυλ κάθε σύγχρονης γυναίκας.
Στο κατάστημά της μπορεί κάποιος να βρεί χειροποίητα κοσμήματα κατασκευασμένα απο διαφορα υλικά όπως polymer clay(πολυμερικό πηλό), μέταλλα, αλυσίδες, πετράδια, νήματα, κορδόνια. Οι χάντρες απο πολυμερικό πηλό είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένες απο την ίδια την δημιουργό!

Δημιουργός
Κατερίνα Σφινάρη
Ρώτησε τον δημιουργό

Σχετικά με το LimeLight by Katerina Sfinari

Πίσω από το Limelight βρίσκετε η Κατερίνα Σφινάρη. Γεννημένη και μεγαλωμένη στις Σέρρες, είναι απόφοιτη του τμήματος Νηπιαγωγών, ωστόσο η αγάπη της για την μόδα και την τέχνη την οδήγησε στο να ξεκινήσει να δημιουργεί την δική της σειρά κοσμημάτων. Με βασικό υλικό τον πολυμερή πηλό κατασκευάζει ξεχωριστά και μοναδικά κομμάτια, ενώ παράλληλα πειραματίζεται με φόρμες και υφές. Ως επαγγελματίας ακολουθεί και αφουγκράζεστε τις τάσεις της μόδας και σέβεται στο στυλ κάθε σύγχρονης γυναίκας. Στο κατάστημά της μπορεί κάποιος να βρεί χειροποίητα κοσμήματα κατασκευασμένα απο διαφορα υλικά όπως polymer clay(πολυμερικό πηλό), μέταλλα, αλυσίδες, πετράδια, νήματα, κορδόνια. Οι χάντρες απο πολυμερικό πηλό είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένες απο την ίδια την δημιουργό!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!