μενού

jamjar

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δες το καλάθι

Χειροποίητα Φωτιστικά

  • ΧΙΟΣ
  • Ανοιχτό από 8 Ιουν 2017
Ρώτησε τον δημιουργό

ΧΕΙΡΟΠΟΊΗΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΆ ΣΧΈΔΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΙΛ ΤΟΥ ΧΏΡΟΥ ΣΑΣ

Ταυτότητα:
Λατρεύω οτιδήποτε έχει αίσθηση vintage & industrial. Τον συνδυασμό αυτών των δυο στιλ τον ονομάζω VINTASTRIAL. Στιλ φωτιστικών που προσαρμόζεται τόσο σε χώρους μοντέρνους, Loft, βιομηχανικούς, εναλλακτικούς όσο και χώρους classy, παραδοσιακούς με έντονο το στοιχείο της πέτρας και του ξύλου κοκ.

Τύποι Φωτιστικών:
Στην γκάμα φωτιστικών αποτελούνται, φωτιστικά επιδαπέδια, φωτιστικά επιτοίχια, φωτιστικά τραπέζια, φωτιστικά σποτ, μονόφωτα, πολυέλαιοι. Φωτιστικά τόσο για επαγγελματικούς όσο και οικιστικούς χώρους.

Υπηρεσίες/ Χρονοδιάγραμμα:
-Μελέτη του χώρου σας με φωτογραφίες που θα μου στείλετε (kontravlos@gmail.com) , για να καταλάβω το αρχιτεκτονικό ύφος και το στιλ διακόσμησης, ώστε να σας παραδώσω τις ιδανικότερες προτάσεις.
-Παράδοση τριδιάστατων σχεδίων στο μέηλ σας για να αποφασίσετε πια πρόταση σας αρέσει
-Εργαστήριο/ Κατασκευή

*Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο φωτιστικό απ'το πορτφόλιο μου, το επιλέγετε ή με ρωτάτε αν θα ταίριαζε στο χώρο σας για να σας προτείνω κάποιο άλλο ή και κάποια αλλαγή στο υπάρχον.

Υ.Γ. Δεν είμαι έμπορος, είμαι δημιουργός και φτιάχνω φωτιστικά ειδικά για το χώρο σας ώστε να αναδεικνύουν την ταυτότητα του και να αποτελούν πραγματικό στολίδι σε αυτόν.

Δημιουργός
konstantios travlos
Ρώτησε τον δημιουργό
6 προϊόντα
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!