μενού

jamjar

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δες το καλάθι

Forest Girl

Ηλέκτρα Σαμιωτάκη
  • Μοσχάτο
  • Ανοιχτό από 25 Οκτ 2015
  • 52 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα είδη για μωράκια, παιδάκια και μαμάδες! Για το παιδικό δωμάτιο και ολόκληρο το σπίτι!

Το Forest Girl έχει σκοπό να σας φτιάχνει κάθε μέρα τη διάθεση! Χρησιμοποιώντας κυρίως φυσικά υλικά, προσπαθεί κάθε δημιουργία που μπαίνει στο σπίτι σας, να θέλετε να την κοιτάτε ξανά και ξανά, με σκοπό να ομορφαίνει την κάθε σας ημέρα!! Εάν το καταφέρει αυτό, τότε θα έχει εκπληρώσει το σκοπό του!!

facebook.com/forestgirlcreations

Δημιουργός
Ηλέκτρα Σαμιωτάκη
Ρώτησε τον δημιουργό

Σχετικά με το Forest Girl

Το Forest Girl έχει σκοπό να σας φτιάχνει κάθε μέρα τη διάθεση! Χρησιμοποιώντας κυρίως φυσικά υλικά, προσπαθεί κάθε δημιουργία που μπαίνει στο σπίτι σας, να θέλετε να την κοιτάτε ξανά και ξανά, με σκοπό να ομορφαίνει την κάθε σας ημέρα!! Εάν το καταφέρει αυτό, τότε θα έχει εκπληρώσει το σκοπό του!! facebook.com/forestgirlcreations
Περισσότερες πληροφορίες
Το forest Girl ή αλλιώς κορίτσι του δάσους είναι ένα ανέμελο, ξέγνοιαστο κορίτσι που η μόνη του έννοια είναι να παίζει και να περνάει καλά!! Διασκεδάζει τρέχοντας όλη μέρα στο δάσος, κολυμπώντας στη λίμνη, κάνοντας κούνια!! Τίποτα και για κανένα λόγο δεν του χαλάει τη διάθεση! Αντιθέτως φτιάχνει την διάθεση σε όποιον τύχει να συναντήσει, αφού μάλλον αυτός είναι και ο σκοπός του!! Ο μοναδικός του σκοπός...να σας φτιάχνει κάθε μέρα τη Διάθεση!!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!