μενού

jamjar

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δες το καλάθι

Elissavet Maurogenni

Ελισσαβετ Μαυρογεννη
  • ΧΟΛΑΡΓΟΣ
  • Ανοιχτό από 21 Απρ 2016
  • 16 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

HandMade Bags & Accessories

About me

Κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα στο 2016.

Τα όνειρα μου έχουν πάρει μορφή.

Η #bowland είναι εδώ! Μέτωνος 80 Χολαργός, 212 1007365

Μπαίνοντας μέσα θα σε τυλίξει ένας μεγάλος φιόγκος και θα νιώσεις σαν να είσαι στην Παραμυθούπολη!
Είναι το μαγαζί μας και το εργαστήριο μαζί. Πλέον δεν είμαι μόνη μου. Είμαστε ομάδα πια 6 ατόμων . Καταφέρνουμε το 2016, παρ όλες τις δυσκολίες να παράγουμε ένα 100% Ελληνικό Χειροποίητο προϊόν. Και εσείς μας στηρίζετε και μας αγαπάτε! Με όλα μας τα Καλά Και με όλα μας τα Λάθη. Κάθε μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτερες! Τόσο σαν άνθρωποι όσο και σαν επαγγελματίες!

Το 2015 έγινα μαμά! Είμαι η μαμά της Αλίκης !! Το χαμόγελο μου φτάνει μέχρι τα αυτιά μόνο που λέω το όνομα της. Δεν σου κρύβω ότι είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μαμά της Αλίκης!

Είναι η μούσα μου πλέον. Με εμπνέουν τα πάντα της.. Το χαμόγελο της, το κλάμα της, το βλέμμα της, η μυρωδιά της, το άγγιγμα της. Είναι όλος μου ο κόσμος! Και ο κόσμος των παιδιών είναι μαγικά υπέροχος....

Αγαπημένη μου..μην αφήνεις τα Όνειρα σου να περνάνε..Τώρα είναι η στιγμή..Και σε όλους που θα σου πουν, δύσκολα τα πράγματα δεν είναι καιρός για ανοίγματα...απάντησε τους Watch me Baby...

Η Ζωή είναι για τους Τολμηρούς!

Φιλικά,
Ελισσάβετ !

Δημιουργός
Ελισσαβετ Μαυρογεννη
Ρώτησε τον δημιουργό

Σχετικά με το Elissavet Maurogenni

About me Κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα στο 2016. Τα όνειρα μου έχουν πάρει μορφή. Η #bowland είναι εδώ! Μέτωνος 80 Χολαργός, 212 1007365 Μπαίνοντας μέσα θα σε τυλίξει ένας μεγάλος φιόγκος και θα νιώσεις σαν να είσαι στην Παραμυθούπολη! Είναι το μαγαζί μας και το εργαστήριο μαζί. Πλέον δεν είμαι μόνη μου. Είμαστε ομάδα πια 6 ατόμων . Καταφέρνουμε το 2016, παρ όλες τις δυσκολίες να παράγουμε ένα 100% Ελληνικό Χειροποίητο προϊόν. Και εσείς μας στηρίζετε και μας αγαπάτε! Με όλα μας τα Καλά Και με όλα μας τα Λάθη. Κάθε μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτερες! Τόσο σαν άνθρωποι όσο και σαν επαγγελματίες! Το 2015 έγινα μαμά! Είμαι η μαμά της Αλίκης !! Το χαμόγελο μου φτάνει μέχρι τα αυτιά μόνο που λέω το όνομα της. Δεν σου κρύβω ότι είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μαμά της Αλίκης! Είναι η μούσα μου πλέον. Με εμπνέουν τα πάντα της.. Το χαμόγελο της, το κλάμα της, το βλέμμα της, η μυρωδιά της, το άγγιγμα της. Είναι όλος μου ο κόσμος! Και ο κόσμος των παιδιών είναι μαγικά υπέροχος.... Αγαπημένη μου..μην αφήνεις τα Όνειρα σου να περνάνε..Τώρα είναι η στιγμή..Και σε όλους που θα σου πουν, δύσκολα τα πράγματα δεν είναι καιρός για ανοίγματα...απάντησε τους Watch me Baby... Η Ζωή είναι για τους Τολμηρούς! Φιλικά, Ελισσάβετ !
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!