μενού

jamjar

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δες το καλάθι

Eleni's Handmade Greeting Cards

Eleni Polymatidou
  • ΑΘΗΝΑ
  • Ανοιχτό από 15 Μαρ 2016
  • 10 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητες ευχετήριες κάρτες, μοναδικές και ξεχωριστές για σας, για κάθε προσωπική σας περίσταση!

Για μένα, κάρτα σημαίνει φιλοσοφία ζωής και αποτύπωμα. Είναι ο χρόνος που διαθέτεις για να γράψεις μερικές λέξεις, στίχους κάποιου ποιήματος ή τραγουδιού και να τα κάνεις δώρο. Ξέρεις πως είναι κάτι που θα μείνει όσα χρόνια και αν περάσουν και θα σου φέρνει στη μνήμη τον άνθρωπο που σου την προσέφερε.
Μια κάρτα μας θυμίζει να εκφράζουμε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας, να τα κάνουμε λόγια και ευχές και να τις χαρίζουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα και στους ανθρώπους που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί τους μια σημαντική στιγμή.
Χειροτεχνημένες με αγάπη, μεράκι, φαντασία και μοναδικές, αφού καμιά κάρτα που φτιάχνεται για δεύτερη φορά δεν είναι ποτέ η ίδια με την πρώτη, θα ντύσουν την ξεχωριστή σας περίσταση. Πρόθυμη και με χαρά θα ακούσω τις ιδέες σας, δίνοντας τους μορφή σε μια ταιριαστή για σας κάρτα.

Δημιουργός
Eleni Polymatidou
Ρώτησε τον δημιουργό

Σχετικά με το Eleni's Handmade Greeting Cards

Για μένα, κάρτα σημαίνει φιλοσοφία ζωής και αποτύπωμα. Είναι ο χρόνος που διαθέτεις για να γράψεις μερικές λέξεις, στίχους κάποιου ποιήματος ή τραγουδιού και να τα κάνεις δώρο. Ξέρεις πως είναι κάτι που θα μείνει όσα χρόνια και αν περάσουν και θα σου φέρνει στη μνήμη τον άνθρωπο που σου την προσέφερε. Μια κάρτα μας θυμίζει να εκφράζουμε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας, να τα κάνουμε λόγια και ευχές και να τις χαρίζουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα και στους ανθρώπους που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί τους μια σημαντική στιγμή. Χειροτεχνημένες με αγάπη, μεράκι, φαντασία και μοναδικές, αφού καμιά κάρτα που φτιάχνεται για δεύτερη φορά δεν είναι ποτέ η ίδια με την πρώτη, θα ντύσουν την ξεχωριστή σας περίσταση. Πρόθυμη και με χαρά θα ακούσω τις ιδέες σας, δίνοντας τους μορφή σε μια ταιριαστή για σας κάρτα.
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!