μενού

jamjar

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δες το καλάθι

El.art.m jewels&art designer

ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ
  • Ν.ΣΜΥΡΝΗ
  • Ανοιχτό από 6 Μαρ 2015
  • 5 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα Κοσμήματα & χειροποιηματα εσωτερικής διακόσμησης

Μετά από την εμπειρία μου στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης αποφάσισα να ασχοληθώ με κάτι ακόμα πιο δημιουργικό για μένα.
Τα τελευταία δέκα χρόνια σχεδιάζω μοναδικά κοσμήματα και αξεσουάρ.
Με Grunge rock &Bohemian chic επιρροές δημιουργώ διαχρονικά χειροποίητα κοσμήματα & αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας που αντιπροσωπεύουν τις δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες.
Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι κυρίως οικολογικά δέρματα ψαριών και φιδιού ,επιχρυσωμένα στοιχεία .ημιπολύτιμους λίθους και κρύσταλλα Swarovski.
Όνειρο μου είναι οι δημιουργίες μου να αποτελέσουν έμπνευση για μοναδικές εμφανίσεις προσθέτοντας ομορφότερο στυλ στην καθημερινότητα σας!!!

Δημιουργός
ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ
Ρώτησε τον δημιουργό

Σχετικά με το El.art.m jewels&art designer

Μετά από την εμπειρία μου στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης αποφάσισα να ασχοληθώ με κάτι ακόμα πιο δημιουργικό για μένα. Τα τελευταία δέκα χρόνια σχεδιάζω μοναδικά κοσμήματα και αξεσουάρ. Με Grunge rock &Bohemian chic επιρροές δημιουργώ διαχρονικά χειροποίητα κοσμήματα & αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας που αντιπροσωπεύουν τις δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι κυρίως οικολογικά δέρματα ψαριών και φιδιού ,επιχρυσωμένα στοιχεία .ημιπολύτιμους λίθους και κρύσταλλα Swarovski. Όνειρο μου είναι οι δημιουργίες μου να αποτελέσουν έμπνευση για μοναδικές εμφανίσεις προσθέτοντας ομορφότερο στυλ στην καθημερινότητα σας!!!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!