μενού

jamjar

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δες το καλάθι

VinD.gr hand made Φουλάρια

Δώρα Βιντζηλαίου
  • ΑΘΗΝΑ
  • Ανοιχτό από 9 Δεκ 2015
  • 56 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Χειροποίητα φουλάρια Boho Chic

Πάντα λάτρευα τα αξεσουάρ και κυρίως τα φουλάρια γιατί αναδεικνύουν και δίνουν χαρακτήρα στα καθημερινά outfit μας.

Τα VinD.gr Scarves είναι ιδιαίτερα φουλάρια γιατί είναι χειροποίητα, φοριούνται εύκολα, εντυπωσιάζουν και είναι βέβαιο ότι τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα. Συνδυάζονται με αέρινα φορέματα, αναδεικνύουν τα λευκά πουκαμισά και πολλές φόρες δίνουν μια φωτεινή πινελιά σε ένα απλό μονόχρωμο σύνολο.

Κατασκευάζονται δυο κατηγορίες φουλαριών: η κατηγορία Α που είναι τα μεγάλα και πιο πλούσια, και η κατηγορία Β που είναι πιο μικρά και διακριτικά πιο ευκολοφόρετα για το καλοκαίρι.

Έχοντας κλείσει μόνο δυο χρονιά από το ξεκίνημα τους τα VinD.gr Scarves, έχουν αποκτήσει πολλές φανατικές πελάτισσες στα σημεία διάθεσης τους.

Δώρα Βιντζηλαίου

Δημιουργός
Δώρα Βιντζηλαίου
Ρώτησε τον δημιουργό

Σχετικά με το VinD.gr hand made Φουλάρια

Πάντα λάτρευα τα αξεσουάρ και κυρίως τα φουλάρια γιατί αναδεικνύουν και δίνουν χαρακτήρα στα καθημερινά outfit μας. Τα VinD.gr Scarves είναι ιδιαίτερα φουλάρια γιατί είναι χειροποίητα, φοριούνται εύκολα, εντυπωσιάζουν και είναι βέβαιο ότι τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα. Συνδυάζονται με αέρινα φορέματα, αναδεικνύουν τα λευκά πουκαμισά και πολλές φόρες δίνουν μια φωτεινή πινελιά σε ένα απλό μονόχρωμο σύνολο. Κατασκευάζονται δυο κατηγορίες φουλαριών: η κατηγορία Α που είναι τα μεγάλα και πιο πλούσια, και η κατηγορία Β που είναι πιο μικρά και διακριτικά πιο ευκολοφόρετα για το καλοκαίρι. Έχοντας κλείσει μόνο δυο χρονιά από το ξεκίνημα τους τα VinD.gr Scarves, έχουν αποκτήσει πολλές φανατικές πελάτισσες στα σημεία διάθεσης τους. Δώρα Βιντζηλαίου
Περισσότερες πληροφορίες
Για το Φθινόπωρο του 2015 αλλά και για το Χειμώνα του 2016 το “Boho Chic” είναι ένα απαραίτητο κομμάτι του στύλ πάνω στο οποίο πρέπει να επενδύσουμε ανανεώνοντας έξυπνα και οικονομικά τη ντουλάπα μας για αυτή τη σεζόν. Το boho είναι μία τάση που έχει έρθει για να μείνει ανεξαρτήτως εποχής
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!