μενού

jamjar

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δες το καλάθι

Το κατάστημα βρίσκεται σε διακοπές έως Δευτέρα 15 Μαΐου. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να καθυστερήσουν.

Η περίοδος των Βαπτίσεων ξεκινάει μετά το Πάσχα. Ο όγκος της δουλειάς, με τις προετοιμασίες για Βαπτίσεις και τα προσωποποιημένα δώρα για τα νεοφώτιστα μωράκια, είναι μεγάλος. Γι' αυτό το λόγο δεν είναι πάντα εύκολο να σας εξυπηρετήσω στους προβλεπόμενους χρόνους. Επικοινωνήστε μαζί μου με ένα μήνυμα για να με ενημερώσετε για αυτά, που θέλετε και θα σας απαντήσω σε ποιο χρονικό διάστημα μπορώ να ετοιμάσω την παραγγελία σας. Ευχαριστώ!

4kidsmom

Μαρία Μπάλτα
  • Θεσσαλονίκη
  • Ανοιχτό από 21 Ιαν 2014
  • 86 πωλήσεις
Ρώτησε τον δημιουργό

Βαπτιστικά και άλλα...!

Πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες μου είναι τα τέσσερα παιδιά μου οπότε οι δημιουργίες που θα βρείτε στο κατάστημά μου είναι χαρούμενες, πρακτικές και συνήθως απευθύνονται σε παιδιά, μικρά ή και ...μεγαλύτερα!
Επειδή το 80% των δημιουργιών μου δεν το έχω παρακαταθήκη αλλά ξεκινώ να το δουλεύω από τη στιγμή που θα γίνει η παραγγελία μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να μου ζητήσετε κάποια διαφοροποίηση στο προϊόν που θέλετε να αγοράσετε!

Δημιουργός
Μαρία Μπάλτα
Ρώτησε τον δημιουργό

Σχετικά με το 4kidsmom

Πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες μου είναι τα τέσσερα παιδιά μου οπότε οι δημιουργίες που θα βρείτε στο κατάστημά μου είναι χαρούμενες, πρακτικές και συνήθως απευθύνονται σε παιδιά, μικρά ή και ...μεγαλύτερα! Επειδή το 80% των δημιουργιών μου δεν το έχω παρακαταθήκη αλλά ξεκινώ να το δουλεύω από τη στιγμή που θα γίνει η παραγγελία μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μου και να μου ζητήσετε κάποια διαφοροποίηση στο προϊόν που θέλετε να αγοράσετε!
Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!