Αποστολή - Μεταφορικά


Τα μεταφορικά στο jamjar:Πρέπει να σου πούμε πως το jamjar είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς και πώλησης των πιο λαχταριστών χειροποίητων δημιουργιών. Έτσι, ΔΕ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ. Γεγονός που σημαίνει πως, τα λαχταριστά ψώνια σου στέλνονται σε εσένα απευθείας από τον εκάστοτε δημιουργό και έτσι, κάθε αποστολή είναι ξεχωριστή.

Πώς γίνεται ακριβώς:Το jamjar συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ (Πόρτα – Πόρτα) αλλά και τη Speedex με σκοπό, τα jamjaroδέματα να παραδίδονται άμεσα και με ασφάλεια σε σένα που ψωνίζεις με τόσο γούστο ;-)

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να παραλάβω την αγαπημένη μου jamjaroδημιουργία;

Ο χρόνος που χρειάζεται= Χρόνος ετοιμασίας + Χρόνος Αποστολής

Χρόνος Ετοιμασίας: ο χρόνος που σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται ο δημιουργός για να φτιάξει το χειροποίητο αντικείμενο που παρήγγειλες. Μπορείς να δεις τις ημέρες ετοιμασίας στη σελίδα κάθε προϊόντος πάνω από την τιμή. * Πολλές φορές ο χρόνος αυτός είναι μηδενικός, καθώς η δημιουργία είναι άμεσα διαθέσιμη.

Χρόνος Αποστολής: Ο χρόνος που χρειάζονται οι συνεργάτες μας για να παραλάβουν το δέμα από το δημιουργό και να το παραδώσουν στην πόρτα σου κυμαίνεται από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες.

Τι κοστίζει:

Απλή Αποστολή: 3.5 Ευρώ για την απλή αποστολή μίας δημιουργίας μέχρι 2 κιλά (κάθε extra κιλό συνοδεύεται από 1 Ευρώ επιπλέον χρέωση)

Αντικαταβολή: Για την αντικαταβολή υπάρχει μια extra χρέωση 2 Ευρώ

αγόρασε από πολλά jamjaroκαταστήματα – σε συμφέρει!!!

50% ΕΚΠΤΩΣΗ: Αν αγοράσεις δημιουργίες από 3 διαφορετικά καταστήματα και πάνω και επιλέξεις να πληρώσεις με κατάθεση ή πιστωτική/χρεωστική/prepaid είσαι καταπληκτικός για αυτό και σου προσφέρουμε 50% έκπτωση στα μεταφορικά έξοδα.

30% ΕΚΠΤΩΣΗ: Αν αγοράσεις δημιουργίες από 3 διαφορετικά καταστήματα και πάνω και επιλέξεις να πληρώσεις με αντικαταβολή, είσαι καταπληκτικός για αυτό και σου προσφέρουμε 30% έκπτωση στα μεταφορικά έξοδα.