μενού

jamjar

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Δες το καλάθι

Αποστολή & Μεταφορικά

Το jamjar είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αγοράς και πώλησης χειροποίητων προϊόντων στην Ελλάδα! Συνεργαζόμαστε, έτσι, με τους πιο ταλαντούχους χειροτέχνες οι οποίοι φτιάχνουν και στέλνουν απευθείας σε εσένα τις φανταστικές τους δημιουργίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας! Αυτό σημαίνει πως τα ψώνια σου από το jamjar στέλνονται σε εσένα απευθείας από τον εκάστοτε δημιουργό και έτσι, κάθε αποστολή είναι ξεχωριστή.

Πώς γίνεται ακριβώς;

Το jamjar συνεργάζεται με τη Speedex με σκοπό, τα δέματα να παραδίδονται άμεσα και με ασφάλεια σε σένα που ψωνίζεις δημιουργίες με άποψη!

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να παραλάβω την αγαπημένη μου jamjaroδημιουργία;

Ο χρόνος που χρειάζεται= Χρόνος ετοιμασίας + Χρόνος Αποστολής

  • Χρόνος Ετοιμασίας: O χρόνος που σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται ο δημιουργός για να φτιάξει το χειροποίητο αντικείμενο που παρήγγειλες. Μπορείς να δεις τις ημέρες ετοιμασίας στη σελίδα κάθε προϊόντος πάνω από την τιμή. Πολλές φορές ο χρόνος αυτός είναι μηδενικός, καθώς η δημιουργία είναι άμεσα διαθέσιμη.
  • Χρόνος Αποστολής: Ο χρόνος που χρειάζονται οι συνεργάτες μας για να παραλάβουν το δέμα από το δημιουργό και να το παραδώσουν στην πόρτα σου κυμαίνεται από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση, δε χρειάζεται να κάνεις υπολογισμούς, αφού μπορείς να δεις στο καλάθι σου τον εκτιμώμενο χρόνο παραλαβής των αγορών σου από κάθε jamjarstore.

Τι κοστίζει:

  • Απλή Αποστολή: 3.5 Ευρώ για την απλή αποστολή μίας δημιουργίας μέχρι 2 κιλά*
  • Αντικαταβολή: Για την αντικαταβολή υπάρχει μια extra χρέωση 2 Ευρώ για την απλή αποστολή μίας δημιουργίας μέχρι 2 κιλά
  • *κάθε extra κιλό συνοδεύεται από 1 Ευρώ επιπλέον χρέωση.

Ενημέρωσου άμεσα για προσφορές, εκπτώσεις & νέες αφίξεις!