Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

Πώς βρήκα τις πιο ωραίες χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά δώρα μόλις σε 15 λεπτά

από bovary.gr Αναρτήθηκε στις 21 Μαρτίου 2018 Full 20180321135732 pos vrika tis pio oraies cheiropoiites lampades kai paschalina dora molis se 15 lepta

Είναι πρωί, μόλις βγήκα από το μετρό και τρέχω να πάρω τον καφέ μου για να πάω στο γραφείο.

«Άργησα σήμερα», σκέφτομαι, αλλά χαλαρώνω κάπως στη σκέψη ότι κάθε μέρα αργώ. Ξαφνικά ακούω το κινητό μου να χτυπά και καταλαβαίνω από την επιμονή και την ώρα ότι είναι η Σοφία. 


«Θα πάμε αργότερα για ψώνια και καφέ; Πρέπει να πάρω τα πασχαλινά δώρα και δεν θέλω να καταλήξω η χειρότερη νονά ever», ακούω να μου λέει η επί σειρά ετών, φίλη μου.


«Δυστυχώς δεν θα προλάβω, δουλεύω ως αργά!», της απαντάω και κλείνω βιαστικά γιατί (ω τι ευτυχία) είναι έτοιμος ο καφές μου.


Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία (αρκετά) χρόνια δεν προλαβαίνω να πάω για ψώνια. Η δουλειά μου είναι τόσο απαιτητική που όταν τελειώνω είμαι σχεδόν πτώμα και ανήμπορη να κάνω όλη αυτή την έρευνα που χρειάζεται για να εντοπίσω τα πιο ντιζαϊνάτα πράγματα. 


Ανοίγω το word στον υπολογιστή για να γράψω το πρώτο άρθρο της ημέρας και σκέφτομαι πόσο τέλειο θα ήταν να υπήρχε ένας τρόπος να βρω κάπου συγκεντρωμένες τις πιο ωραίες χειροποίητες λαμπάδες και πρωτότυπα πασχαλινά δώρα (μέρες που ‘ναι).


Ένας «χώρος», όπου να μπορούμε να βρούμε συγκεντρωμένα τα πιο «ψαγμένα», τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα και να μπορούμε να διαλέξουμε και να αγοράσουμε εύκολα και γρήγορα.


Από κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ μέχρι είδη σπιτιού, γάμου αλλά και εποχιακά προϊόντα... Με μοντέρνο design, ειδικά αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια που βρίσκεις στο εμπόριο.

περισσότερες εικόνες

  • Thumb 20180321135732 pos vrika tis pio oraies cheiropoiites lampades kai paschalina dora molis se 15 lepta
  • Thumb 20180321135732 pos vrika tis pio oraies cheiropoiites lampades kai paschalina dora molis se 15 lepta
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!