Μεταφορικά μόνο με 1€ επιλέγοντας BOX NOW
μενούMenu open
Menu back Menu close

jamjar.gr: Το μεγαλύτερο ελληνικό online marketplace χειροποίητων ειδών

από ftiaxto.gr Αναρτήθηκε στις 3 Μαΐου 2017 Full 20170503155024 jamjar gr to megalytero elliniko online marketplace cheiropoiiton eidon

Το www.jamjar.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο online marketplace αφιερωμένο στους χειροποίητους θησαυρούς των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών! Το jamjar παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τον Ιούνιο του 2013 και δύο χρόνια αργότερα εντάχθηκε στον όμιλο εταιρειών της Skroutz. Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το jamjar, αλλά και για το πως μπορείς να πουλήσεις τις χειροποίητες δημιουργίες σου σε αυτό, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Τα κορίτσια μας τα λένε όλα παρακάτω!

To jamjar (τζάμτζαρ) γεννήθηκε ως ιδέα ένα δροσερό απόγευμα Σεπτεμβρίου του 2012 από δύο εργαζόμενα τότε κορίτσια, την Εύα Επιτροπάκη & τη Βέρα Παπαγγελοπούλου. Το ταξίδι τους ξεκίνησε σχεδόν ακαριαία με μεγάλη ορμή, πάθος και όρεξη και παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συνάντησαν, το όραμα του jamjar κατάφερε να εμπνεύσει μια σημαντική μερίδα Ελλήνων δημιουργών που τους έκαναν την τιμή να τις εμπιστευθούν από την αρχή.
Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να λαμβάνεις πριν από όλους τις προτάσεις μας, νέες αφίξεις,
ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!